Canabis descoperit de angajații Aeroportului Henri Coandă în bagajul unui elvețian

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Bagaj elvețian
Politia de Frontiera Romana

Polițiștii de frontieră au descoperit peste 50 de grame de canabis ascunse în bagajul unui pasager elvețian care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă.

Polițiștii de frontieră și inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni au depistat, joi, un cetățean elvețian care a încercat să introducă ilegal în țară 51,20 grame canabis, ascunse în bagajul său.

Cetățeanul elvețian de 40 de ani a călătorit din direcția Zurich, Elveția, iar după ce i-au controlat documentele, ofițerii au constat că bărbatul era rezident în România.

 

Ofițerii i-au verificat bagajul, unde au descoperit 51,20 de grame de canabis, într-o pungă de transparentă. Întrebat de polițiști, bărbatul a recunoscut că era vorba despre canabis, iar expertizele efectuate au confirmat proveniența drogului.

Pentru fapta sa, bărbatul a intrat în atenția autorităților: „Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic ilicit de droguri”, se arată în comunicatul poliției.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO