Bătaie între o infirmieră şi un paznic, în Spitalul Judeţean Timişoara. VIDEO


Ultimul update: Joi 16 Mai 2019 09:33
Data publicarii: Joi 16 Mai 2019 09:13
Categorie: Stiri actuale
bataie spital

O infirmieră şi un paznic de la Spitalul Judeţean Timişoara s-au luat la bătaie chiar în holul de la intrarea în unitatea medicală.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că agentul de pază a refuzat să o lase pe fiica infirmierei să intre în spital să-şi viziteze mama, relatează Opinia Timișoarei.

Incidentul s-a petrecut marți seară, când fata a venit la spital, după încheierea programului de vizită. L-a rugat pe paznicul de la intrare să o lase să urce până la Secţia de Chirurgie Vasculară unde lucrează mama ei. Tânăra însă s-ar fi dus la vestiarele de la subsol, de unde a ieşit cu o plasă şi a părăsit spitalul. A revenit cu 3 prieteni și toţi au vrut să meargă să o viziteze pe mama tinerei.

În acel moment, paznicul a spus că nu-i lăsa. Fata şi-a sunat mama, care a venit să ‘rezolve’ situaţia. Infirmiera s-a luat la ceartă cu agentul de pază, iar după scurt timp cei doi au început să se lovească reciproc.

În imagini se vede cum un bărbat a sărit să îi despartă pe cei doi, iar altul se chinuie să-l oprească din intervenţie ţinând de uşă. În învălmăşeala creată, un martor a sunat la 112 și a cerut intervenția Poliţiei.

Cei doi au depus plângere unul împotriva celuilalt.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă în acet caz.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Opinia Timisoarei

VIDEO PROTVPLUS.RO