Bărbat din Oradea, acuzat că ar fi drogat și abuzat copii din centre de plasament


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2019 21:15
Data publicarii: Joi 21 Noiembrie 2019 20:51
Categorie: Stiri actuale

Acuzații scandaloase formulate de autorități, la adresa unui tânăr din Oradea, proprietar al unui salon de înfrumusețare.

Bărbatul este suspectat că ar fi racolat mai mulți copii din centre de plasament, pe care i-ar fi drogat și abuzat sexual. Unele dintre orori ar fi fost filmate de individ.

Individul reținut de procurorii DIICOT ducea o viață dublă.
Bărbatul are în centrul orașului un salon cochet de înfrumusețare și se recomandă drept un coafor priceput. În timpul liber, însă, apucăturile lui erau cu totul altele, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul în vârstă de 34 ani dădea târcoale centrelor de plasament și racola de acolo adolescenți, pe care, ulterior, îi ademenea în locuința lui.

Cel puțin doi băieți, unul de 13 celălalt de 17 ani, i-ar fi căzut victime.

Procurorii au declanșat ancheta după ce angajații de la Protecția Copilului au observat că adolescenții au început să se poarte ciudat.

Purtător de cuvânt DGASPC Bihor: „Am identificat în comportamentul copiilor simptomele unui potențial abuz. S-a confirmat existența abuzului. Prin urmare, am sesizat organele de cercetare penală."

Frizerul, susțin surse din anchetă, obișnuia să le dea droguri adolescenților pe care îi ademenea la el în casă. Tot acolo, aducea diverși indivizi care îi abuzau pe băieți. Unele dintre aceste orori ar fi fost filmate de suspect.

Niciunul dintre vecinii bărbatului nu a sesizat nimic nepotrivit în comportamentul lui.

Procurorii au ridicat din locuința frizerului mai multe probe.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO