Barbat din Dambovita acuzat ca si-a violat nepoata de 13 ani. "M-am certat cu maica-sa si m-a acuzat ca am dezvirginat-o"

×
Codul embed a fost copiat

Caz controversat in judetul Dambovita, unde un barbat de 53 de ani a fost acuzat de propria lui fiica de lucruri ingrozitoare: femeia a plecat la munca in strainatate cu iubitul ei si le-a lasat in grija lui pe cele trei fiice ale sale.

La intoarcere, a chemat politia si a sustinut ca fetita ei cea mare, in varsta de 13 ani, ar fi fost violata de bunic. Copila a fost consultata de un medic legist, care a constatat ca fata nu mai e virgina, dar nu poate spune cu exactitate de cand. Cert e ca nu a gasit nicio urma de agresiune pe trupul copilei.

Mama fetei este vaduva si de curand si-a gasit un nou partener. In urma cu doua luni, a plecat cu barbatul la munca, in Germania, sa le faca o viata mai buna celor trei fete ale sale, de 5, respectiv 7 si 13 ani. Copilele au ramas acasa, cu bunicul care trebuia sa aiba grija de ele. Norocul n-a fost de partea celor doi emigranti, asa ca s-au intors acasa dupa numai doua luni. Mama fetelor sustine ca, in lipsa ei, fiica cea mare ar fi fost abuzata.

"S-au mai auzit vorbe despre el, d-aia s-au mai si certat... S-a auzit ca ar fi vrut sa profite de cea mare. Ea a plecat in strainatate, le-a lasat in grija lui, ca a zis ca se intoarce repede...", povesteste o vecina.

Barbatul acuzat sustine insa ca totul este o inscenare pusa la cale de fiica lui, pentru a-l determina sa plece din gospodarie.

Citește și
violatori, Vaslui
Cei 7 violatori au fost mutati la Penitenciarul Vaslui. Ce urmeaza dupa cele 21 de zile in care vor sta in carantina
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"Ne-am certat, m-au batut si ea si concubinul... Balamuc mare! Ea a zis ca am dezvirginat o eu pe aia mica acum o luna. Ca sa se razbune, m-a luat politia. A dus-o la medicul legist. Fata este inceputa de acum un an. A schimbat declaratia ca n-am dezvirginat-o eu, dar ca de o luna traiesc cu ea", povesteste bunicul acuzat.

Localnicii cometeaza in fel si chip scandalul din familia celor trei fete.

"O mama nu isi poate lasa copiii cu taica-sau, daca stia ca e capabil de asa ceva... Nu trebuia sa plece sa le lase. Le-a spalat, le-a dat de mancare si dupa ce a venit, s-a pus cu ciomagul pe el ca le-a batjocorit", spune o alta vecina.

Cazul a intrat si in atentia asistentilor sociali. Acestia vor sa afle daca fetele sunt in primejdie cata vreme locuiesc in aceeasi casa cu bunicul.

Ion Tudor, asistent social Primaria Racari: "Am fost la organele de politie, care au spus ca este un dosar penal, dar nu se pot da date. Am venit aici, era mama cu fetele si cu concubinul. Am intrebat ce problema e cu violul... A zis ca nu e adevarat. Am scos dosarul, a scris declaratie, iar la jumatate, cand trebuia sa spun ca nu a avut loc violul, concubinul a spus "stop, mai tarziu". N-a mai venit."

Asistentii sociali vor verifica si daca fetele au fost neglijate cata vreme mama lor a lipsit din tara, caz in care ar putea fi preluate in regim de urgenta si date in grija unor asistenti maternali.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Judecator CSM: Moldova,
Judecator CSM: Moldova, "fruntasa" la abuzuri sexuale. Judetele in care nu a mai fost niciun caz de viol din ianuarie 2014

Procesul celor sapte tineri din Vaslui, condamnati in prima instanta pentru ca au violat o tanara de 18 ani, pana la lesin, scoate la iveala detalii scandaloase.

Cei 7 violatori au fost mutati la Penitenciarul Vaslui. Ce urmeaza dupa cele 21 de zile in care vor sta in carantina
Cei 7 violatori au fost mutati la Penitenciarul Vaslui. Ce urmeaza dupa cele 21 de zile in care vor sta in carantina

Cei 7 tineri din Valeni, condamnati pentru viol, au fost transferati la Penitenciarul Vaslui, unde vor fi tinuti in carantina.

SENTINTA in cazul violatorilor din Vaslui. Avocata victimei anunta ca va ataca decizia:
SENTINTA in cazul violatorilor din Vaslui. Avocata victimei anunta ca va ataca decizia: "Consideram ca pedeapsa e prea mica"

Dupa 9 luni de proces, s-a dat prima sentinta intr-unul dintre cele mai mediatizate scandaluri ale anului, care a revoltat o tara intreaga: cazul violatorilor, din Vaslui.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.