Bărbat din Botoșani, dispărut în Franța. L-a luat ambulanța și familia nu a mai știut nimic de el

Ultima actualizare: 24-09-2020 08:09
ambulanta franta
Shutterstock

Un bărbat din Botoșani a dispărut în Franța, imediat ce a fost luat de o ambulanță. De la acel moment, familia nu a mai știut nimic despre el.

Călin Sidor, în vârstă de 44 de ani, a intrat pe 14 septembrie în Franța, cu un autocar, și i s-a făcut rău, astfel că a fost luat de o ambulanță au transmis polițiștii din Botoșani, care au început o anchetă.

„Sidor Cătălin, din comuna Băluşeni, a plecat în noaptea de 11 spre 12 septembrie cu un autocar către Spania. În data de 14 septembrie, în timp ce se afla pe teritoriul Franţei, a acuzat o stare de rău, fiind preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la un spital din zona respectivă. Din acel moment, familia nu mai are informaţii despre acesta şi au sesizat organele de poliţie pentru efectuarea de verificări care să conducă la identificarea bărbatului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, citată de Agerpres.

calin sidor

Persoana dispărută are 1,80 m înălţime, aproximativ 80-85 kilograme, părul şaten şi ochii albaştri. Pe mâna stângă are un tatuaj în formă de inimă, iar degetul mijlociu de la mâna dreaptă este tăiat, sunt semnalmentele furnizate de polițiști.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare gri, tricou verde-kaki, iar în picioare purta pantofi sport.

Poliţiştii fac apel la populaţie să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie, în cazul în care există informaţii legate de persoana respectivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO