Avocat: Serban Huidu are dreptul sa conduca din nou un autoturism. Cand poate face acest lucru

Dată publicare: 29-06-2012 12:15
Dată actualizare: 03-11-2012 09:29


Serban Huidu

Ioan Bucur Borcoman, avocatul sotiei lui Stefan Lungu Balogh, una dintre cele 3 victime ale lui Serban Huidu, a declarat ca fostul realizator TV are dreptul, confom legii, sa detina un permis auto. Pentru acest lucru trebuie indeplinite anumite conditii.

"El avea posibilitatea chiar dupa producerea accidentului sa solicite sa i se elibereze o dovada de circulatie, cu dreptul de circulatie. Nu a facut-o. La acest moment, tehnic, nu cred ca o mai poate solicita, pentru ca acea dovada se poate prelungi din 30 in 30 de zile. El neavand o astfel de dovada, la acest moment nu are ce sa i se prelungeasca." - a declarat Ioan Bucur Borcoman, avocatul sotiei lui Stefan Lungu Balogh, una dintre cele trei victime.

El a facut aceste declaratii dupa decizia luata vineri de Judecatoria Brasov, care l-a condamnat pe Serban Huidu la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare.

"I se anuleaza permisul de conducere, iar legislatia prevede ca el sa poata da din nou examen pentru a conduce la un an de zile dupa ce pedeapsa va ramane definitiva. Vom vedea solutia finala, e prematur acum." - a mai spus Borcoman.

Sentinta Judecatoriei Brasov nu este definitiva, putand fi atacata in termen de zece zile de la comunicare. Serban Huidu nu a fost prezent, vineri, la Judecatoria Brasov, fiind reprezentat de catre avocatul sau, Ioan Manjina.

La procesul de la Judecatoria Brasov au fost prezenti fiul si sotia lui Stefan Lungu Balogh, una dintre cele trei victime.


 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO