Asasinul japonezei, un nou Rimaru. Cum au lasat procurorii pe strada un posibil criminal in serie

Dată publicare: 23-08-2012 18:52
Dată actualizare: 01-11-2012 05:00


Barbatul arestat pentru ca a ucis o tanara din Japonia ar putea fi un criminal in serie care a semanat moarte dupa tiparul deja celebrului Rimaru.

 

Vlad Niculae este suspectat in 6 cazuri de atac sexual asupra unor femei, trei din pacate soldate cu moartea victimelor.

Agresiunile au inceput anul trecut numai ca procurorul din Buftea care s-a ocupat de ancheta a decis sa il lase in libertate. Nici macar nu a incercat sa ceara in instanta arestarea lui Niculae.

In februarie 2011, la Balotesti individul ar fi intrat in casa peste o femeie. A talharit-o si a incercat sa o siluiasca dar n-a mai apucat.

Un an mai tarziu, tot in februarie,Vlad Niculae ar fi dat al doilea atac. De data aceasta in Bucuresti.

Maria Stanculescu a ramas te atunci cu frica in suflet. Politistii au facut ancheta si au lasat inca un dosar nerezolvat.

O luna mai tarziu, la doua strazi distanta, o alta doamna in varsta 86 de ani a fost talharita si violata. Sarmana s-a stins in spital din cauza loviturilor.

Momentul cheie, cand Vlad Niculae ar fi putut fi arestat s-a petrecut, insa in aprilie, tot in Balotesti. Atunci s-a napustit in locuinta peste o alta pensionara iar aceasta l-a si recunoscut.

Ridicol este ca autoritatile aveau in dosar marturia victimei si un martor care il vazuse pe suspect. Insa si de aceasta data procurorul a decis sa-l lase in pace pe Vlad Niculae.

Asadar, Vlad Niculae a fost ajutat sa atace in voie alte si alte femei. Pe 6 august, tot in Balotesti, a violat-o si ucis-o pe Tudorita, in varsta de 73 de ani.

Din nou, barbatul este suspectul principal. Si tot din nou, nimeni nu i-a nicio masura impotriva lui.

Poate ca Vlad Niculae a prins curaj. Pe 15 august, barbatul a luat-o pe Yurika Masuno de pe aeroportul Henri Coanda. Ar fi dus-o in padure unde si-a batut joc de ea si a lasat-o fara suflare.

Abia moartea acestei tinere, a dus la conexarea tuturor cazurilor, si in felul acesta procurorii s-au trezit brusc cu un potential criminal in serie.

 

Tags: vlad niculae,


VIDEO PROTVPLUS.RO