ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul în care au murit 2 suporteri ai echipei UTA Arad


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018 18:07
Categorie: Stiri actuale

Este doliu în galeria echipei de fotbal UTA din Arad. Doi dintre fanii cei mai înfocaţi, responsabili cu spectacolul din tribune, au sfârşit teribil, după ce au căzut cu maşina de pe un pod. Alţi doi colegi de-ai lor au fost grav răniţi.

Cei patru tineri din galeria echipei de fotbal UTA Arad au repetat, joi seară, în Sala Polivalentă din Arad, coregrafia pe care urmau să o pună în scena sâmbătă la meciul cu Poli Timişoara.

Pe drumul către casă, în zona unui pasaj peste liniile de tramvai, tânărul de 24 de ani de la volan n-a mai controlat maşina.

Autoturismul, care mergea pe bandă a doua, a lovit iniţial bordura scuarului care separa sensurile de mers şi ulterior, după ce s-a rotit pe şosea, a rupt gardul de protecţie şi a căzut aproape 10 metri în gol.

Şoferul şi un tânăr care duminică ar fi împlinit 21 de ani, pasager pe bancheta din spate, au murit pe loc, iar ceilalţi doi colegi de galerie, care îi însoţeau, au fost răniţi grav.

Un martor le-a dat primul ajutor.

"Am sărit să-l trag afară după care m-am uitat la maşină că ieşea fum şi nu ştiam în ce parte să mă duc, într-o parte se zbiera, în cealaltă se zbiera, nu ştim în care parte să merg", povestește un martor.

În urma impactului cu şoseaua de sub pot, maşina în care se aflau suporterii s-a făcut praf. Trei dintre victime au fost strivite în interior.

"Au sosit două victime din accident rutier, doi bărbaţi de 24, respectiv 28 de ani cu politraumatism, stabili hemodinamici, conştienţi, cooperanţi", a transmis Florica Pop, UPU Arad.

Suporterii care au pierit se numeau Bogdan Mihoc şi Bogdan Moisi. Cei care i-au cunoscut spun că erau sufletul galeriei UTA Arad şi nu ratau niciun meci al echipei.

Sfârşitul dramatic al tinerilor a îndurerat echipă din Arad. Cei din conducerea clubului ar fi vrut să amâne meciul cu Timişoara, însă până la urmă au decis ca partida să se joace fără suporteri.

"Am luat legătura cu suporterii şi şi-au exprimat dorinţa de a nu merge la meci. Am înţeles că în semn de solidaritate nici galeria din Timişoara nu va participa la meci. Va fi un derbi trist, vom juca cu gândul la ei", a transmis Decebal Grădinaru, manager UTA Arad.

"Băieţii au fost în peluză meci de meci şi aseară când s-a întâmplat tragedia veneau de la coregrafia care vroiau să o pună la cale pentru acest meci acest meci suntem îndureraţi. Vom face tot posibilul să învingem şi să le dedicăm lor victoria", a spus Cristian Rus, căpitanul echipei UTA Arad.

Moartea celor doi suporteri şi rănirea celorlalţi doi este investigată de poliţiştii de la rutieră. Unii martori susţin că maşina în care se aflau circula cu viteză.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Filmul morții solistului din Iași. A intrat cu ATV-ul într-un lanț care l-a izbit în gât
Tragedie în Arad. Patru fani ai echipei UTA au căzut cu mașina de pe un pod
Român condamnat în Ungaria. După ce a condus 44 de ore fără pauză, a omorât trei oameni
VIDEO PROTVPLUS.RO