Angajatul unui cămin cultural din Olt este anchetat pentru corupere sexuală de minori

Ultima actualizare: 08-07-2020 18:04

Angajatului unui cămin cultural din judeţul Olt este anchetat pentru pornografie infantilă si corupere sexuală de minori.

La vârsta de 64 de ani, bărbatul a ademenit de mai multe ori în biorul sau o copilă de zece ani, care făcea cursuri de dans în caminul respectiv. Pe baza probelor găsite în casa individului şi în calculator, poliţiştii l-au reţinut pe individ.

Faptele s-au petrecut anul trecut, la căminul cultural din Drăgăneşti Olt. Bărbatul, angajat pe postul de referent cultural, a chemat-o pe fetiţă în biroul lui. Acolo i-a arăt filme pentru adulţi.

Director cămin: "Aici este biroul unde stătea domnul Cornel. Și aici l-am găsit, poliţiştii îi luau declaraţii”.

La scurt timp, individul a chemat-o din nou pe sărmana copilă în birou. De data aceasta, a molestat-o.

Tatăl fetei: "Se afla în interiorul casei de cultură ,a luat-o de mână ar mai fi luat-o şi în alte dăţi să îi arate pe laptop anumite muzici, poze, poze care erau cu fete goale, iar fata nu a realizat nu a spus nimic”.

Bărbatul ar fi momit-o la un moment dat pe fetiţă cu un ceas.

Bunica fetei: ”A intrat acolo şi a zis că te-am chemat să îţi dau un ceas şi zice stai aici pe picior la nea Cornel, a stat fata pe picior şi până când să schimbe bateria la ceas, fata zice că a pipăit-o. Fetița era speriată rău de tot şi tremura”.

A fost şi momentul când copila a început să țipe şi aşa a ieşit la iveală întreaga poveste.

Ileana Ciubuc, Director cămin cultural: ”Eu fiind acasă m-au sunat de la poliţie să vin că să întâmplat ceva. Vă daţi seama că am rămas şi eu fără cuvinte. Nu a spus nimic ,decât era cu capul în pământ”.

Între timp, bărbatul a fost cercetat şi mutat la un alt cămin cultural. Procurorii au strâns suficiente probe pentru ca acum să-l reţină, inclusiv telefoane mobile, laptopuri şi medii de stocare ridicate din locuinţa lui.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO