Andre Rieu le-a dat sfaturi stelistilor in timpul concertului sau. Un invitat-surpriza a facut publicul sa planga

Ultima actualizare: 09-06-2015 06:59

Debordand de energie, timp de 3 ore, Andre Rieu a insufletit si sambata seara Piata Constitutiei din Capitala. Peste 12.000 de oameni au luat parte la cel de-al doilea concert organizat in Bucuresti.

Toti au cantat, ba chiar au si dansat alături de violonist si orchestra sa. Iar in momentul in care au fost interpretate cantece din folclorul romanesc s-au incins si hore.

Publicul i-a simtit entuziasmul, a cantat si a dansat alaturi de el si orchestra sa. De departe momentul cel mai emotionant a fost cel in care Gheorghe Zamfir a urcat pe scena, cu naiul sau "fermecat".

Andre Rieu si orchestra sa au fost alaturi de public de la inceput si pana la sfarsit. Inclusiv, intrarea pe scena si-au facut-o prieteneste, printre oameni. Piesa de rezistenta a fost celebrul vals al lui Sostakovici, cu care Andre Rieu a ridicat in picioare milioane de spectatori, in toata lumea.

Inainte sa-l cante, a facut si-o gluma si a explicat publicului roman ca este valsul care le poarta noroc fotbalistilor. "Sa stiti un lucru: acea echipa de fotbal care canta cel mai puternic acest vals, aceea castiga campionatul. Am un sfat bun pentru Steaua Bucuresti. In primul rand luati-va un antrenor orlandez. In al doilea rand: cantati acest vals! Si atunci Steaua Bucuresti va fi campioana!"

N-a fost moment in care Andre Rieu sa nu interactioneze cu publicul, iar surprizele i-au incantat pe spectatori. Un moment emotionant a fost cel creat de Gheorghe Zamfir cu naiul sau. Artistul a urcat pe scena alaturi de Andre Rieu spre sfarsitul spectacolului. In timpul reprezentatiei, avea lacrimi in ochi – la fel ca si multi dintre cei din public.

Cei care aveau locuri mai in spate au fost norocosi, pentru ca au fost relocati, mai aproape de scena. Locurile nu se ocupasera in totalitate, pentru ca acest concert a fost programat suplimentar de Andre Rieu, in seria celor 7. "Noi am avut bilete la D - si asta nu exista! Ne-am asezat pe un loc liber la B”, povesteste unul dintre norocosi.

Cei care nu si-au permis biletul la concert au privit de la distanta, chiar si cu binoclul, daca a fost nevoie.

Duminica, in Piata Constitutiei, Andre Rieu va electriza din nou multimea, cu muzica sa. Seria concertelor programate la Bucuresti cuprinde alte 4 spectacole.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO