Ancheta la un liceu din Vaslui dupa ce doua animatoare au dansat lasciv la Balul bobocilor

Dată publicare: 22-11-2013 16:46
Dată actualizare: 25-11-2013 06:51


Club, animatoare, tineri, distractie

Conducerea Colegiului Economic "Anghel Rugina" Vaslui a declansat, vineri, o ancheta interna, dupa ce, joi seara, la Balul bobocilor, doua animatoare au aparut pe scena imbracate sumar si au inceput sa danseze lasciv in fata elevilor prezenti.

Directoarea liceului a cerut imediat oprirea show-ului de la Casa de Cultura din municipiu, la care au participat peste 450 de elevi, potrivit Mediafax.

La un moment dat, spre sfarsitul petrecerii, pe scena a urcat un DJ pentru a sustine un concert, acesta fiind insotit de doua animatoare imbracate sumar, care au inceput sa danseze lasciv in fata elevilor.

Imediat, directoarea liceului, Daniela Popescu, i-a spus prezentatorului balului bobocilor sa opreasca show-ul. Ulterior, nici DJ-ul, nici cele doua animatoare nu au mai revenit pe scena.

In urma acestui incident, conducerea Colegiului Economic "Anghel Rugina" din Vaslui a declansat o ancheta interna, organizatorii spectacolului, profesori si elevi, riscand sanctiuni disciplinare.

"Am ramas socata cand am vazut ca pe scena au aparut cele doua tinere in fata a peste 450 de elevi. In secunda urmatoare, am plecat spre culise si, in aproximativ un minut si jumatate de la aparitia lor, am spus prezentatorului sa iasa pe scena si sa opreasca un show-ul, ceea ce, de altfel, s-a si intamplat. Un astfel de incident nu poate fi trecut asa de usor cu vederea si, in consecinta, la inceputul saptamanii viitoare, o sa-l dezbatem in cadrul Consiliului de Administratie si cel Profesoral. Evident, s-ar putea lasa si cu sanctiuni in randul organizatorilor, insemnand profesori si elevi", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX directoarea Colegiului Economic "Anghel Rugina" din Vaslui, Daniela Popescu.

Daniela Popescu nu a putut preciza suma pe care au primit-o DJ-ul si cele doua animatoare pentru a veni la spectacolul organizat de Colegiul Economic "Anghel Rugina" Vaslui.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO