Anchetă la o școală din Dâmbovița, după ce un elev a intrat în comă, din cauza unui coleg

Ultima actualizare: 29-10-2017 21:20

Inspectoratul Școlar Dâmbovița a demarat o anchetă la o școală din localitatea din Uliești, după ce un elev s-a lovit cu capul de gresie și a intrat în comă, fiind împins de un coleg.

 La spital, copilul de 13 ani şi-a revenit, încă medicii au constatat că are un hematom şi s-ar putea să aibă nevoie de o intervenţie chirurgicală. Copilul a fost transferat la Spitalul Obregia din Capitală

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, profesorul Valentin Stancu, citat de News.ro, s-a dispus o anchetă în urma unui incident produs pe holul şcolii din satul Croitori, structura a scolii gimnaziale Ulieşti.

Un elev în vârstă de 13 ani s-a certat cu un coleg cu un an mai mare, iar acesta din urmă l-a împins pe holul şcolii. Copilul s-a lovit puternic cu capul de gresie și, la scurt timp, a intrat în comă.

Profesorul de serviciu se afla pe holul şcolii dar nu a avut timp să reacţioneze si să-i despartă pe cei doi, dar a sunat la 112. Inițial, el a fost dus iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Targovişte, iar medicii de la această unitate au decis transferul la Spitalul Obregia din Capitală.

Copilul şi-a revenit din comă, însă are un hematom la cap, iar medicii iau în calcul posibilitatea să fie supus unei intervenţii chirurgicale, le-au spus părinţii celor de la ISJ Dâmboviţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO