Anchetă internă la Poliția Maramureș, după o intervenție în forță a luptătorilor mascați. Un bătrân ar fi fost lovit

Ultima actualizare: 02-01-2021 15:43
Poliția

O intervenție în forță a polițiștilor la o acțiune a trupelor speciale în Maramureș este verificată de conducerea inspectoratului județean. Imaginile apărute în spațiul public arată un bătrân care ar fi fost lovit de un luptător mascat.

Intervenția polițiștilor din localitate şi de la Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Toxice, însoţiţi de luptători din Serviciul de Acţiuni Speciale a avut loc în comuna Ardusat, pe 31 decembrie.

„Conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea concretă în care s-a realizat intervenţia poliţiştilor la punerea în aplicare a mandatelor de percheziţie domiciliară, iar la finalizarea acestora, dacă se va impune, se vor dispune măsurile legale" a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, citată de Agerpres.

 

Intervenţia echipelor mixte din poliţie a avut loc pe 31 decembrie, într-un dosar care viza mai multe persoane din comuna Ardusat suspectate că sunt implicate în comercializarea de produse pirotehnice care ar fi urmat să fie utilizate pentru noaptea de Revelion.

În timpul intervenţiei trupelor speciale, aproape 200 de persone s-au aflat în stradă, majoritatea fără a purta mască de protecţie şi manifestându-se ostil la adresa forţelor de intervenţie.

Sursa imaginilor: Facebook/Vasile Dale

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO