Ancheta in cazul mortii lui Patrick Ekeng continua. Procurorii vor sa afle ce au vazut jucatorii de la Viitorul Constanta

Ultima actualizare: 20-05-2016 01:43

Audierile in cazul mortii lui Patrick Ekeng continua si marti. Procurorii vor sa afle ce stiu toti cei care au fost alaturi de fotbalist in momentul in care acesta s-a prabusit pe teren.

Ancheta vrea sa stabileasca daca medicii care au intervenit, au procedat corect si daca esuarea salvarii lui Ekeng are legatura cu lipsa de dotare a ambulantei care l-a preluat de pe teren.

Daca luni au fost chemati jucatori de la Dinamo si responsabili din cadrul clubului, alaturi de antrenorul Mircea Rednic si directorul sportiv Ionel Danciulescu, marti, cel mai probabil, vor fi chemati la audieri jucatori de la echipa cu are juca Dinamo in momentul tragediei - Viitorul Constanta.

Acestia vor putea sa spuna ce s-a intamplat in acel moment al jocului. Cei care se aflau aproape de Patrick Ekeng vor putea da detalii despre interventia medicilor.

Toate declaratiile vor fi coroborate cu datele medicale, rezultatele necropsiei, iar anchetatorii vor afla daca Ekeng putea fi salvat

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO