Ambulanță în misiune, lovită de o mașină, în Maramureș. Șoferul considerat responsabil a fugit

29-01-2021 21:14


Ambulanţă cu doi pacienţi, izbită de un autoturism

O ambulanță în misiune a fost lovită de un autoturism, pe un drum din Maramureș iar ambele mașini au ajuns în șanț. Pasagera din salvare a fost rănită, iar șoferul mașinii a plecat de la locul accidentului.

 

Ulterior, s-a întors acolo o femeie în vârtă de 32 de ani, care a afirmat că se afla la volan, iar acum polițiștii trebuie să stabilească care este adevărul.

Poliţia Judeţeană Maramureş a anunţat, vineri seară, că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Ocna Sugatag au intervenit după producerea unui accident rutier pe DJ186, în zona localităţii Bârsana, relatează news.ro.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că o ambulanţă, care se deplasa din direcţia Onceşti spre Strâmtura, în timp ce se afla în depăşirea unei coloane de autoturisme şi având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, care intenţiona să efectueze un viraj spre stânga. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, fiind proiectate în şanţul de pe marginea părţii carosabile", a transmis Poliția Maramureș,

Şoferul autoturismului a plecat de la locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie, iar după scurt timp acolo s-a prezentat o femeie de 32 de ani din Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

O femeie de 34 de ani din Leordina, care se afla în compartimentul din spate al autospecialei a fost rănită. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO