Amanare in dosarul proxenetilor. Un suspect a ajuns la spital dupa ce ar fi fost batut in inchisoare

Ultima actualizare: 06-11-2012 16:19
pedofil

Dosarul de prostitutie masculina din Capitala "ia in greutate". Suspectii arestati preventiv printre care 2 oameni de afaceri si directorul unei televiziuni private, au sperat ca judecatorii le vor analiza cererea de eliberare, dar procesul a fost amanat.

Unul dintre cei 6 barbati aflati dupa gratii a ajuns la spital si trebuie operat. Familia sustine ca ar fi fost batut in arest. Pe de alta parte, anchetatorii au ridicat 20 de calculatoare pe care au fost inregistrate, se pare, petrecerile la care acuzatii ar fi intretinut raporturi sexuale cu minori.

Romeo Haciadurian este acuzat de prostitutie si proxenetism in forma continuata in acelasi dosar in care oamenii de afaceri Zander Klaus si Alin Stoicovici, dar si jurnalistul Doru Iuga au fost arestati preventiv. Miercuri, Haciadurian a lipsit din sala de judecata, desi atacase decizia de arestare. Familia sustine ca nu poate sa afle nimic despre el, de cateva zile.

Femeia sustine cu lacrimi in ochi ca fratele ei a fost agresat in arest, mai mult ca a fost transferat dintr-un spital in altul  ca sa nu afle rudele ca este ranit.

Politistii spun ca suspectul a suferit o fractura de sold cand ar fi cazut la dus. Dar prietenii se tem ca a fost batut de ceilalti detinuti. Spun ca asa patesc dupa gratii infractorii banuiti de pedofilie.

Pentru ca suspectul este internat, recursul a fost amanat cu doua zile, timp in care ceilalti arestati nu vor parasi celula. Klaus Zander, Alin Stoicovici si Doru Iuga sunt acuzati printre altele si de relatii sexuale cu minori. Sunt implicati, spun anchetatorii, intr-o retea de prostitutie masculina si proxenetism cu ramificatii in lumea politica dar si in randul preotilor.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO