A pierdut custodia copiilor, iar partajul se complica. Sotia milionarului Truica, la ananghie

Ultima actualizare: 17-06-2012 01:46

Incalcite si pline de capcane sunt drumurile milionarilor. A aflat-o pe propria piele Irina Truica, inca nevasta omului de afaceri Remus Truica.

Dupa ce sambata magistratii Curtii de Apel au decis ca fetitele vor ramane deocamdata in custodia tatalui, luni a inteles ca nici partajul nu se anunta simplu. Socrii ei isi cer dreptul asupra proprietatii din Snagov si cer anularea unui contract de vanzare-cumparare incheiat in trecut cu fiul lor.

Luni dupa-amiaza, jandarmii si politistii au intrat in curtea milionarului Remus Truica. O insoteau pe sotia omului de afaceri, dar si un executor judecatoresc. Femeia spera ca macar acum sa isi vada fetele, ba chiar sa le ia acasa, dupa ce saptamana trecuta a mai avut o asemenea tentativa, esuata insa. Remus Truica si-a intampinat extrem de relaxat oaspetii si, spune el, are constiinta impacata.

Irina Truica, insa, a parasit proprietatea cu o figura crispata si nici de aceasta data nu si-a intalnit gemenele.

"Fetele sunt acasa, au inceput scoala si chiar au asteptat-o pe mami sa-i dea flori . Nu stiu de ce nu s-au intalnit, ar trebui sa o intrebati pe doamna Truica", a declarat milionarul dupa ce sotia a parasit proprietatea.

Dincolo de declaratiile contradictorii, sotii Truica si-au inceput in forta saptamana. In timp ce tatal si-a insotit fetele la festivitate, sotia sa alerga de la o instanta la alta. Dintr-o data, socrii ei cer in instanta anularea unui contract de vanzare cumparare a domeniului de la Snagov invocand faptul ca fiul lor i-ar fi tradat si pe ei.

"Scopul imediat al actului a fost transmiterea imobilului fiului nostru, Truica Remus, in schimbul prestarii intretinerii, care sa ne elibereze de grija viitorului si greutatile batranetii", spun acestia in cererea oficiala.

Cu alte cuvinte, sotii Maria si Ilie Truica sustin ca, in urma cu mai bine de trei ani, le-ar fi da fiului si nurorii lor terenul de aproape un hectar si vila de pe malul lacului Snagov. In schimb, Remus si Irina Truica ar fi trebuit sa ii ajute ceea ce nu s-a intamplat pentru si-au stabilit resedinta in Caraibe. Mai mult, parintii milionarului sustin ca au consemnat in contract date care s-au dovedit a fi neadevarate.

"In contract se vorbeste de un pret (150.000 euro - n.red) care este in realitate fictiv si care nu reprezinta nici 10% din valoarea bunului la momentul semnarii contractului, respectiv 1.570 000 euro", se mai precizeaza in document.

Irina Truica crede, insa, ca acest demers ar putea avea legatura directa cu divortul, mai exact cu partajul. Procesul dintre Remus Truica si parintii sai ar trebui sa inceapa luna viitoare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO