2 milioane de lei, pentru ca deținuții din Alba să aibă condiții de lux. Vor avea camere intime și club cu internet


Ultimul update: Duminica 29 Octombrie 2017 21:20
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2017 12:01
Categorie: Stiri actuale
inchisoare

Inspectoratul Județean de Poliție Alba a demarat, luni, analiza tehnică a ofertelor pentru extinderea și modernizarea arestului la seiul instituției.

Astfel, se vor investi două milioane de lei, pentru camere de detenție modernizate, camere pentru vizite intime, un club cu calculatoare și telefoane, locuri de plimbare și spații pentru primit vizite.

Astfel, după modernizare, camerele de detenție vor avea paturi metalice, mese, scaune, spații de depozitare a lucrurilor, dușuri, lavoare și toalete, interfon și sistem de radioficare, oglinzi din oțel, aer condiționat și televizor, notează Alba24.

Totodată, paturile din camerele pentru vizitele intime vor fi duble și vor fi dotate cu buton de panică și alarmare, friginde și draperie din material opac.

În plus, spațiile de vizită vor avea ferestre cu gratii, ușă de acces pentru vizitatori și pentru persoanele private de libertate, masă și scaun pentru vizitator, sistem de comunicație între cei doi, sistem de transmitere a documentelor și un sistem de supraveghere video.

Deținuții vor avea la dispoziție și un club-cameră pentru convorbiri telefonice, comunicări online și bibliotecă, unde vor fi telefoane, computere, rafturi pentru cărți și sisteme de supraveghere video.

 

Sursa: Alba24

VIDEO PROTVPLUS.RO