(P) Vrei o casă modernă și inteligentă? Alege un gadget inedit!

casă modernă și inteligentă

Tehnologia avansează într-un ritm amețitor, iar dispozitivele de comunicare și divertisment sunt printre primele care introduc noi funcții și caracteristici pe piața de consum.

Astfel, segmentul de gadgeturi s-a dezvoltat deosebit de mult în ultimii ani, iar ofertele de actualitate împart gadgeturile în diverse game și categorii în funcție de portabilitate, utilitate, design sau compatibilitate cu alte dispozitive inteligente.

Una dintre cele mai mari categorii de gadgeturi care se adresează tuturor utilizatorilor, indiferent de specificul acestora, este gama de dispozitive inteligente concepute pentru a fi folosite acasă.

Spre deosebire de aparatele clasice sau decorațiunile obișnuite, un gadget pentru casă îți poate oferi o multitudine de funcții inteligente și conferă spațiului locuibil un aer “fresh” și un aspect modern.

Ce device poate fi privit ca "gadget pentru casă"?

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Pentru a defini mai bine această categorie și a-ți da seama până unde poate fi extinsă utilitatea unui gadget pentru casă în ziua de azi, în rândurile următoare vei descoperi 3 dispozitive inteligente și modalitățile prin care acestea vor putea crește gradul de confort al locuinței tale.

Astfel, dacă vrei să îmbini cu succes atât calitățile estetice, cât și cele practice, poți alege un gadget din lista de mai jos.

Bec E27 multicolor WiFi

Din categoria de gadgeturi luminoase, becul inteligent cu conexiune WiFi te va ajuta să schimbi atmosfera din cameră în funcție de feeling sau activitatea pe care o desfășori, fiind o soluție care să contribuie foarte mult și la design-ul interior.

Astfel, o seară romantică sau un party cu prietenii vor fi mult mai reușite dacă se desfășoară în atmosfera adecvată. Acest bec cu filet universal E27 oferă nu mai puțin de 16 milioane de posibilități de iluminare (combinații de culori și intensitate a luminii) cu o simplă atingere a ecranului smartphone-ului tău.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația gratuită pe telefonul tău (iOS sau Android) și vei avea control deplin asupra atmosferei din casă prin modificarea intensității sau culorii luminii ambientale.

Astfel, acest bec este printre puținele gadgeturi care pot modifica total ambientul printr-o simplă atingere a ecranului.

Lampa pentru casă cu senzor de mișcare LED

Sunt multe situații în care cea mai bună soluție de iluminare este una temporară, bazata pe senzori de mișcare. În plus, un gadget luminos pe care îl poți conecta la orice priză va elimina necesitatea montării unui corp de iluminat fix pentru o anumită zonă.

Astfel, categoria de gadgeturi pentru casă cuprinde această lampa LED cu senzor de mișcare. Fie că mergi până la baie în timpul nopții sau dorești să iluminezi cămara bucătăriei ori subsolul casei, acest device modern îți va adresa nevoile.

Se potrivește până și in dressing! Bineînțeles, această lampă este dotată și cu senzor crepuscular (de lumină), astfel încât să nu se activeze decât după venirea întunericului. Astfel, o poți lăsa cu încredere în priză într-o zonă de tranzit din casă (hol, casă scării), iar ea îți va lumina calea numai când va fi nevoie.

După activarea senzorului (care se poate face pe o distanță de până la 5 metri), lumina rămâne aprinsă timp de 18 secunde, acoperind un unghi de 120 de grade.

Pe lângă aspectul modern și funcționalitatea extinsă, acest gadget are o durată de viață de până la 100.000 de ore și este rezistent la apă, astfel încât se poate monta și în exterior (pe balcon sau pe terasa casei tale).

Boxa portabilă Bluetooth cu încărcare wireless telefon

Acest gadget deosebit ar trebui să se regăsească în orice locuință modernă, fiind printre puținele dispozitive care sunt cu adevărat multifuncționale.

Această boxă portabilă oferă o diversitate de funcții și caracteristici avansate: are ceas digital și funcție radio FM, dispune de slot pentru card microSD, permite conectarea prin tehnologia Bluetooth și prin cablu auxiliar cu intrare de 3,5 mm, însă cel mai mare atu oferit este încărcarea wireless a telefoanelor care au această funcție.

Astfel, dacă păstrezi boxa pe noptieră și așezi telefonul pe ea înainte de culcare, dimineața vei găsi smartphone-ul complet încărcat. În plus, calitatea sunetului oferit de această boxa este încă un argument pentru care ar trebui să achiziționezi acest gadget.

Dacă vrei să faci primii pași către o casă inteligentă, intră pe GadgetWorld.ro și găsește aceste produse și multe alte device-uri cu "spirit practic" la prețuri speciale!

Articol recomandat de sport.ro
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep
Caroline Wozniacki, făcută praf de fanii tenisului! Nu au uitat de conflictul cu Halep

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul
Șeful NATO: Actele de spionaj ale Rusiei nu ne vor descuraja să susţinem Ucraina, ne coordonăm răspunsul

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat vineri drept inacceptabile presupusele activităţi de spionaj rusesc descoperite recent în Germania şi Marea Britanie şi a avertizat că aliaţii îşi coordonează foarte atent reacţia scrie AFP.

Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul
Toată lumea spune că nu sunt bani, doar premierul Ciolacu e relaxat: ”Nu e niciun cataclism”. Cum arată bugetul

Cu cheltuieli tot mai mari la buget, Ministerul de Finanțe avertizează într-un document oficial că Guvernul trebuie să facă rost urgent de bani pentru toate majorările oferite în acest an electoral.