(P) Vino la Provident si beneficiaza de oferta promotionala cu dobanda la jumatate pentru credit rapid!

Ultima actualizare: 17-12-2019 13:52
Provident

Anul acesta, bucură-te de sărbători aşa cum îţi place! Bucură-te de familie, de bradul împodobit, de căldura focului din sobă şi de momente speciale alături de cei dragi.

Bucură-te de vinul fiert, de colinde, de promoţii, de orice îţi aduce un zâmbet în colţul gurii. Şi pentru că tot a venit vorba de promoţii, Provident ţi-a pregătit o ofertă avantajoasă pentru sărbători. Vrei mai multe detalii?

Vino până în 24 decembrie la Provident și solicită un credit rapid! Dacă îndeplineşti criteriile de eligibilitate, îţi poţi alege sume de până la 6.000 de lei şi plăteşti dobânda la jumătate.

Ce sume de bani poți alege în cadrul promoției?

Poți opta pentru un credit rapid în valoare de 3.000 RON, 3.500 RON, 4.000 RON, 4.500 RON, 5.000 RON - rambursabil în 84 de săptămâni sau de credite în valoare de 5.500 sau 6.000 RON, rambursabile pe o perioadă de 94 de săptămâni. Creditele vor fi acordate fără plata comisionului de analiză a dosarului de creditare şi cu o reducere la jumătate a ratei dobânzii!

Exact! Vei plăti doar jumătate din dobânda pentru un credit rapid contractat în această perioadă de la Provident!

Iată și un exemplu: pentru un împrumut promoţional de 4.500 de lei, pe 84 de săptămâni, prin transfer bancar, rata dobânzii (fixă) este de 31,50%/ an, DAE de 36,90%, valoarea totală plătibilă de 5.751,21 lei (include: suma împrumutată şi dobânda în valoare de 1.251,21 lei), iar rata săptămânală este de 68,47 lei. Clientul poate beneficia, la cererea sa, de serviciul auxiliar şi opţional de gestionare la domiciliu a creditului, comisionul unic aferent acestui serviciu fiind de 20 lei/ săptămână.

Cine poate beneficia de aceasta oferta promotionala?

La promotie pot participa persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

a) până la data începerii promotiei nu au încheiat niciodată un contract de împrumut cu Provident sau, dacă au încheiat contracte de împrumut cu Provident, creditele aferente acestor contracte au fost achitate integral (lichidate) înainte de începerea promotiei (înainte de 4 decembrie 2019);

b) îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate pentru acordarea unui credit rapid, prevăzute de reglementările legale în vigoare şi de procedurile / normele de creditare ale Provident;

c) încheie cu Provident, pe durata promotiei, un contract de credit rapid cu durata contractului de 84 de săptămâni, pentru suma împrumutată de 3.000 lei, 3.500 lei, 4.000 lei, 4.500 lei sau 5.000 lei sau un contract de credit cu durata contractului de 94 de săptămâni, pentru suma împrumutată de 5.500 lei sau 6.000 lei.

Cum aplici pentru un credit rapid Provident?

Dacă promoţia de la Provident ţi-a stârnit interesul, e important să ştii că sunt câteva criterii pe care trebuie să le îndeplineşti, astfel încât să poţi accesa un credit rapid Provident. Iată-le:

• cetățenie română;

• vârsta de 18 ani împliniți;

• venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil (adeverință de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie în cazul seniorilor);

• adresa de domiciliu sau de reședință să fie pe teritoriul acestei țări;

• un număr de telefon valabil.

Pentru a aplica pentru un credit rapid, va trebui să faci și dovada unui venit stabil, în funcție de suma pentru care optezi!

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Provident.ro, la pagina de promotii, unde găsești și formularul de aplicare pentru credit rapid. După completarea acestuia, dacă îndeplinești toate criteriile de eligibilitate, vei fi contactat de către unul din reprezentanții Provident!

Alternativ, poți suna direct la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal: 021 275 75 75 sau 021 9877. Profită și tu de oferta promoțională și vino la Provident!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO