(P) Glovo - câteva bătăi de cap în minus, câteva zile de vacantă în plus


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 05 Septembrie 2018 15:53
Categorie: a
glovo

Aplicație de livrări, aliatul numărul 1 la revenirea din vacanța de vară, gata să te repună în ritm la început de septembrie

Glovo, aplicația care îți permite să comanzi sau să trimiți orice produs în București, este soluția care te ajută să-ți reintri în ritm la sfârșitul vacanței de vară. Glovo îți permite să organizezi orice transport în câteva minute, totul de pe ecranul telefonului mobil, astfel încât, să te bucuri de vacanță, până în ultimul minut, știind că poți cu ușurință achiziționa cumpărăturile săptămânale sau comanda o cină târzie după un lung drum spre casă.

Toți am simțit pe pielea noastră simptomele revenirii din vacanță: oboseală, stres și iritabilitatea. Experții ne sfătuiesc să ne relaxăm și să ne bucurăm de tot timpul liber disponibil. Glovo este pregătit să transforme astenia de septembrie în momente de toamnă minunate.

Descoperirea magicului buton Anything/Orice este cheia evitării stresului în primele săptămâni de după plajă. Cu doar un click, cere-i lui Glovo să cumpere orice produs în numele tău și să-l livreze la adresa ta, în mai puțin de o oră. În timp ce Glovo se ocupă de cumpărăturile tale (vezi categoria Markets/Supermarket), de achiziționarea rechizitelor școlare, completarea hainelor la modă sau orice îți dă bătăi de cap, tu bucură-te de zilele călduroase mergând la sală sau întâlnindu-te cu prietenii.

Ține minte că nu ești obligat să stai la coadă pentru a cumpăra cărțile copiilor. Cere-i lui Glovo s-o facă în locul tău iar noi le vom ridica și le vom livra la ușa ta, împreună cu orice altceva ai putea avea nevoie. A trece peste septembrie nu a fost niciodată mai ușor.

Despre Glovo

Glovo este o aplicație care îți permite să primești sau să trimiți orice produs în București în doar câteva minute. Glovo are peste 1 milion de utilizatori și 5.600 de parteneri asociați. În Spania, serviciul este disponibil în 21 de zone urbane, precum Barcelona, Madrid, Valencia, Zaragoza sau Sevilla. Internațional, Glovo își desfășoară activitatea în cele mai mari capitale ale Europei și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), precum Roma, Paris, Istanbul sau Casablanca dar și în 9 țări din America Latină și cea de Sud, precum Brazilia, Argentina sau Panama. Glovo este disponibil deja în 61 de orașe din 17 țări de pe glob și așteaptă să se extindă și să-și deschidă operațiunile în noi orașe în următoarele săptămâni.
 

glovo Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa:

Tags: glovo,

VIDEO PROTVPLUS.RO
mega image
(P) MEGA IMAGE crește legume controlate pas cu pas
(P) Informații utile despre jocurile de noroc online din România
Bile sărate sau dulci, cu cremă de brânză Hochland
(P) Campionii se cresc de mici cu pui de cea mai bună calitate. LaProvincia luptă pentru viitorii olimpieni
Cele mai cool 5 festivaluri din lume, unde muzica chiar e pentru toți
(P) Ce este și cum funcționează un elevator auto?
detectivi
(P) Serviciile de investigații private Detectiv Premium – o soluție necesară și de actualitate pentru publicul românesc
(P) Premium Store se extinde în București și deschide al doilea showroom de mobilă și electrocasnice
(P) Reputația online, o necesitate pentru orice companie care își dorește succesul
(P) Ce este mai bine sa alegi: o cabina de dus sau o cada
(P) Ai nevoie de uniforme medicale pentru angajați? Iată ce trebuie să ai în vedere
(P) O firmă bună de mutări de mobilă este cea care se mută zi de zi