(P) Glovo - câteva bătăi de cap în minus, câteva zile de vacantă în plus

Ultimul update: Miercuri 05 Septembrie 2018 16:01
Data publicarii: Miercuri 05 Septembrie 2018 15:53
Categorie: a
glovo

Aplicație de livrări, aliatul numărul 1 la revenirea din vacanța de vară, gata să te repună în ritm la început de septembrie

Glovo, aplicația care îți permite să comanzi sau să trimiți orice produs în București, este soluția care te ajută să-ți reintri în ritm la sfârșitul vacanței de vară. Glovo îți permite să organizezi orice transport în câteva minute, totul de pe ecranul telefonului mobil, astfel încât, să te bucuri de vacanță, până în ultimul minut, știind că poți cu ușurință achiziționa cumpărăturile săptămânale sau comanda o cină târzie după un lung drum spre casă.

Toți am simțit pe pielea noastră simptomele revenirii din vacanță: oboseală, stres și iritabilitatea. Experții ne sfătuiesc să ne relaxăm și să ne bucurăm de tot timpul liber disponibil. Glovo este pregătit să transforme astenia de septembrie în momente de toamnă minunate.

Descoperirea magicului buton Anything/Orice este cheia evitării stresului în primele săptămâni de după plajă. Cu doar un click, cere-i lui Glovo să cumpere orice produs în numele tău și să-l livreze la adresa ta, în mai puțin de o oră. În timp ce Glovo se ocupă de cumpărăturile tale (vezi categoria Markets/Supermarket), de achiziționarea rechizitelor școlare, completarea hainelor la modă sau orice îți dă bătăi de cap, tu bucură-te de zilele călduroase mergând la sală sau întâlnindu-te cu prietenii.

Ține minte că nu ești obligat să stai la coadă pentru a cumpăra cărțile copiilor. Cere-i lui Glovo s-o facă în locul tău iar noi le vom ridica și le vom livra la ușa ta, împreună cu orice altceva ai putea avea nevoie. A trece peste septembrie nu a fost niciodată mai ușor.

Despre Glovo

Glovo este o aplicație care îți permite să primești sau să trimiți orice produs în București în doar câteva minute. Glovo are peste 1 milion de utilizatori și 5.600 de parteneri asociați. În Spania, serviciul este disponibil în 21 de zone urbane, precum Barcelona, Madrid, Valencia, Zaragoza sau Sevilla. Internațional, Glovo își desfășoară activitatea în cele mai mari capitale ale Europei și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), precum Roma, Paris, Istanbul sau Casablanca dar și în 9 țări din America Latină și cea de Sud, precum Brazilia, Argentina sau Panama. Glovo este disponibil deja în 61 de orașe din 17 țări de pe glob și așteaptă să se extindă și să-și deschidă operațiunile în noi orașe în următoarele săptămâni.
 

glovo Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa:

Tags: glovo,

VIDEO PROTVPLUS.RO
black friday, badhaus
(P) BLACK FRIDAY pe Badehaus.ro și în magazinele BADEHAUS din Arad, Cluj, Iași și Timișoara, în 23 și 24 noiembrie
"Tu ce vei face mâine?" O conversație lansată pe Turnul BRD din București
Dana Olteanu: Eu simt că am succes pentru simplul fapt că am viața pe care mi-am dorit-o
Cody the Robosapien, filmul inspirat de jucăria creată de un fizician NASA
Adi Despot şi Mirela Bucovicean, invitaţi la o lansare în Japonia. "Parcă eram într-o navă spaţială"
(P)Telekom România a marcat un an de la lansarea promisiunii #BUSINESSLIBER
penny market
Cum ne putem crește calitatea vieții fără să așteptăm 100 de ani?
(P) Focşani zâmbeşte: McDonald's a deschis primul restaurant din oraş
(P) Modelele Daisy Tech, cele mai căutate case de marcat cu jurnal electronic
(P) Un gorjean a câștigat aproape 145.000 de lei la sloturile Fortuna
(P) HOSPICE Casa Speranței, reabilitată printr-o finanțare ENGIE Romania
(P) Îndrăzneşte să mergi până la capăt pentru iubirea ta, cu Teilor