(P) Caravana Zambeste Romania ajunge in Mamaia. Capitanul Aquafresh continua sa recruteze Agenti 00Carii


Ultimul update: Joi 21 Iulie 2016 07:28
Data publicarii: Luni 18 Iulie 2016 14:33
Categorie: Advertoriale

Ajungi la mare in acest weekend? Si Caravana Zambeste Romania! Pe 23 si 24 iulie, Capitanul Aquafresh ii asteapta pe toti cei care isi doresc sa devina Agenti 00Carii pe Plaja Flora din Mamaia.

Sustinuta de brandurile Aquafresh®, Sensodyne® si parodontax®, caravana are ca obiectiv oferirea de solutii si programe educationale, in vederea imbunatatirii sanatatii orale in randul romanilor. Participantii beneficiaza de informatii utile despre igiena orala, primesc recomandari personalizate pe anumite tipuri de afectiuni si au posibilitatea de a-si inlocui periutele uzate in cadrul programului Rabla pentru periuta ta. In plus au parte de o multime de surprize si premii.

"Caravana nationala "Zambeste Romania" reprezinta o solutie integrata, creata ca raspuns la nevoile consumatorilor, asa cum le-am observat de-a lungul anilor", a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, Romania si Balcani.

"Un studiu realizat anul acesta in randul consumatorilor arata ca 72% dintre romani au probleme dentare. Desi alarmanta, aceasta valoare arata o imbunatatire fata de 2012, anul lansarii campaniei "Zambeste Romania", cand 80% dintre respondenti au declarat ca au astfel de probleme. Daca in 2012, sapte din zece consumatori aveau carii, astazi numai cinci din zece mai au aceasta problema. Asadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor ca igiena orala este importanta pentru sanatatea lor au avut efect, iar acest lucru ne incurajeaza sa continuam investitia in programe de educare. Ne propunem ca si de aceasta data sa interactionam direct cu cat mai multi oameni de toate varstele si sa venim in ajutorul lor cu informatii utile despre igiena orala."

Caravana "Zambeste Romania" face parte din campania "Zambeste Romania", ajunsa la a 5-a editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari directi: au participat la programe educationale si au primit produse de ingrijire orala peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii si parinti din mediul rural si peste 35.000 de viitoare mamici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvati Copiii si peste 30.000 de romani au primit gratuit periute de dinti noi in schimbul celor vechi; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Caravana se desfasoara in perioada 18 iunie – 7 august, cuprinzand 8 orase din tara. Pentru a descoperi parcursul Caravanei si a sti cand ajunge in orasul tau acceseaza www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zambeste Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO