(P) Allergoff spray – siguranta familiei tale! O casa fara alergeni!

adv 3
Pro TV

ALLERGOFF® spray este conceput pentru a proteja familia împotriva impactului nociv al alergenilor prezenți în praful de casă și împotriva următorilor alergeni: acarieni, polen, firele de par provenite de la animalele de companie și alergeni fungici.

Caracteristica de bază ALLERGOFF® este aceea de neutralizare a alergenilor de praf din casă, prin schimbarea structurii lor chimice. ALLERGOFF® are următorul rezultat: reduce concentrația de alergeni din aerul inhalat și îmbunătățește bunăstarea generală a persoanelor. ALLERGOFF® spray susține tratamentul simptomelor de alergie și aduce beneficii uriașe în tratamentul astmului bronșic, dermatita atopică și rinită alergică.

Cine poate utiliza ALLERGOFF® spray?

 

► Copiii cu fond alergic moștenit genetic: ALLERGOFF® spray protejaza împotriva primelor simptome de alergie;
► Persoanele alergice, încă de la primul simptom de sensibilizare: ALLERGOFF® spray inhibă dezvoltarea bolii alergice;
► Persoanele cu simptome de alergie deja instalate: ALLERGOFF® spray protejează împotriva exacerbării alergiei și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane alergice;
► Oamenii interesați de curățenia zilnică a spațiilor de locuit sau a locurilor de agrement.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Cum se utilizează ALLERGOFF® spray?

 

ALLERGOFF® spray se folosește pe suprafețe moi și textile, care dispun de cea mai mare concentrație de alergeni la praf de casă, cum ar fi: saltele de pat, cuverturi și perne, mobilier tapițat, covoare și podele, draperii și perdele, jucării din plus, scaune auto pentru copii, tapițerie auto, culcusurile pentru animale de companie.

ALLERGOFF® Spray: cum funcționează?

 

► ALLERGOFF® Spray neutralizează alergenii de praf din casă schimbându-le structura chimică. Prin urmare, ALLERGOFF® Spray reduce concentrația de alergeni din aerul inhalat și îmbunătățește bunăstarea generală a persoanelor.

► Substanțe active eliberate în mod eficient;

► Neutralizarea tuturor alergenilor care sunt prezenți în încaperi;

► Componenta polimerică a microcapsulelor leagă alergenii care transportă particule de praf. Particulele își pierd materia volatilă, care limitează abilitatea lor de a zbura în aer și, în același timp, riscul de a inhala alergeni;

► După utilizarea ALLERGOFF® Spray, particulele agregate de praf și alergenii pot fi îndepărtați cu ușurință folosind aspiratorul.

► Eficacitate totală anti-alergen până la 6 luni; protecția pe termen lung este obținută datorită tehnologie inovatoare de microcapsulare (Slow Release TechnologyTM). Testele clinice au arătat inactivarea totală a Dermatophagoides pteronyssinus și D. farinaemites timp de 6 luni după o singură aplicare de spray Allergoff®.

ALLERGOFF® Spray: eficacitate dovedită clinic

 

S-a dovedit că o singură utilizare de spray Allergoff® în reședințele persoanelor alergice are ca rezultat o reducere semnificativă a concentrației de alergeni Der p 1, îmbunătățirea sănătății și reducerea consumului de medicamente anti-alergice. Rezultatele studiilor după aplicarea spray-ului Allergoff®:

► În cazul a 89,9% dintre pacienți a fost remarcată o reducere semnificativă a concentrației de alergen din Der p 1 (Der p 1 este cauza principală a alergiilor);

► În cazul a 89,1% dintre pacienții diagnosticați cu alergie la praf s-a înregistrat o îmbunătățire semnificativă a bunăstării generale.

► În cazul a 60,9% dintre pacienți s-a înregistrat o îmbunătățire considerabilă a simptomelor de rinită alergică;

► În cazul a 64,1% dintre pacienți s-a înregistrat o îmbunătățire a simptomelor alergice și o reducere a frecventei utilizarii de medicamente anti-alergice.

ALLERGOFF® Spray: siguranță înainte de toate

 

► Aplicarea Allergoff® spray nu a declanșat reacții adverse.
► Spray-ul Allergoff® este un produs sigur, spre deosebire de majoritatea acaricidelor;
► ALLERGOFF® Spray nu conține substanțe biocide;
► ALLERGOFF® Spray poate fi folosit în jurul copiilor și animalelor;
► Acțiunea Allergoff® spray este îndreptată spre combaterea cu alergenii;
► Allergoff® spray a trecut teste de toxicitate, dermatologice și clinice;
► Allergoff® spray a fost certificat de Institutul Național de Sănătate Publică din Polonia;
►Allergoff® spray este inofensiv și ușor de utilizat.

ALLERGOFF® spray este un produs eficient, având următoarele caracteristici de bază:

 

► Reduce riscul de inhalare a alergenilor;
► Oferă protecție anti-alergen totală până la 6 luni de la prima utilizare;
► Susține tratamentul alergiei și are rol în exacerbarea astmului bronșic, dermatitei atopică, rinitei alergice și conjunctivitei alergice;
► Inhibă dezvoltarea alergiei și calmează simptomele alergiei.

Allergoff® spray este inofensiv și sigur și în cazul animalelor de companie. Mai mult, dacă un animal de companie suferă de alergie, utilizarea de Allergoff [prin pulverizarea pe blana câinelui], poate influența favorabil starea sa de sănătate.

Pachet ALLERGOFF® spray și Aditiv pentru spălare

 

Allergoff® spray vine însoțit de aditivul pentru spălare, ce neutralizează și îndepărtează alergenii de pe țesături (haine, paturi, prosoape, cearșafuri și plapume). Aditivul pentru spălare se folosește în procesul de înmuiere, înainte de spălarea automată sau manuală. Acesta susține tratamentul simptomelor alergiei inhalatorii și al patologiilor parazitare ale pielii, cauzate de paraziți cum ar fi scabia (Sarcoptes scabiei), acarienii de față (Demodex) și alții.

Cum achizitionezi ALLERGOFF® spray?

 

Produsul ALLERGOFF® spray pentru neutralizarea alergenilor poate fi achiziționat din lanturile de magazine Dedeman si din oferta Petvet-shop.ro, petshop online destinat proprietarilor de animale de companie. Magazinul de produse pentru animale Petvet Shop îți pune la dispoziție toate produsele de care ai nevoie pentru creșterea și îngrijirea animalelor de companie, de la hrană la recompense, hamuri și lese, produse pentru igienă, jucării, articole pentru sport și dresaj, produse farmaceutice. Alege din oferta de produse Petvet-shop.ro!

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români
(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar
Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar

SUA vor găzdui vineri o reuniune virtuală a donatorilor de ajutor internaţional pentru Ucraina, aşa-numitul Grup de contact în format Ramstein, după ce Congresul american a aprobat un pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.