Povestea din spatele mortii tinerei Skylar Neese. Prietenele au ucis-o pentru ca "nu o mai placeau"


Ultimul update: Luni 09 Septembrie 2013 06:58
Data publicarii: Vineri 06 Septembrie 2013 21:57
Categorie: Bizar
Skylar Neese

Doua adolescente, din Statele Unite ale Americii, au marturisit ca au complotat si au omorat o alta tanara, aparentul motiv al crimei fiind ca nu o mai placeau, relateaza Daily Mail.

Skylar Neese, de 16 ani, din West Virginia a disparut de acasa in 6 iulie 2012. Initial, parintii acesteia au crezut ca fata ar fi fugit de acasa, iar mai apoi ca ar fi fost rapita. Adevarul a fost dezvaluit abia peste 6 luni, cand Rachel Shoaf, de 16 ani, a marturisit ca, impreuna cu o a doua fata, ar fi omorat-o pe Skylar.

Anchetatorii au gasit trupul fetei, ascuns in niste tufisuri din spatele unui restaurant aflat la aproximativ 50 de km de casa parintilor ei.

Identitatea celei de-a doua adolescente implicate in crima a fost dezvaluita, aceasta fiind o alta prietena de-a victimei, Sheila Eddy, de 16 ani.

Cele doua criminale au povestit anchetatorilor despre planul de a o scoate din casa pe victima si de a o duce intr-o padure, unde au injunghiat-o de mai multe ori.

Tatal lui Skylar, Dave Neese a povestit ca fiica lui ar fi fost omorata deoarece nu mai era placuta de prietenele ei. “Nu o mai placeau. Acesta a fost singura explicatie pe care am primit-o”, a declarat acesta.

Cele doua adolescente criminale vor fi judecate asemeni persoanelor adulte, riscand o pedeapsa intre 20 si 40 de ani de inchisoare.

 

Sursa: Pro TV

Tags: skylar neese,

VIDEO PROTVPLUS.RO