Atac la adresa echipei Romaniei, dupa ce a castigat campionatul mondial de pescuit

26-10-2012 19:36


Peste, piata de peste

Ori pescarii englezi nu stiu sa piarda, ori ai nostri sunt adevarati vrajitori si au dresat crapii de la Cornu. Dupa ce Romania a castigat campionatul mondial de pescuit sportiv, organizat aici, echipa britanica a sarit la atac.

Potrivit strainilor, gazdele ar fi hranit pestii timp de 5 luni, asa ca nu este de mirare ca acestia au "tras" doar la momeala cu care erau obisnuiti.

Una dintre favoritele competitiei, echipa Marii Britanii n-a acceptat chiar asa usor infrangerea. Englezii sunt convinsi ca pescarii nostri au trisat.

Concret, romanii sunt banuiti ca, timp de 5 luni, au dresat toti crapii din lacul Cornu, hranindu-i cu o momeala speciala. Teoria conspiratiei nu se opreste aici. Celelalte echipe clasate pe podium, Bulgaria si Serbia, au ajuns fruntase dupa ce au furat si ele, cumparand pe sub mana momeala de la echipa Romaniei.

Intrebati care e secretul lor inainte de competitie, pescarii nostri au glumit ca n-au de gand sa-l divulge.

Englezii sustin ca secretul ar consta intr-un amestec de faina, oua si condimente, cu care pestii s-ar fi obisnuit de-a lungul verii.

In timp ce echipa Romaniei a prins 1,7 tone de crap, englezii au terminat abia pe pozitia a 18-a, cu o cantitate de 6 ori mai mica. Iar asta desi au investit 10.000 de lire sterline in momeala.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO