"Romanii au talent" - Vezi castigatorii celei de-a treia semifinale

Ultima actualizare: 01-11-2012 05:04

Stefan Florescu, Cosmin Agache si Rebeca Neacsu sunt castigatorii celei de-a treia semifinale a emisiunii "Romanii au talent". Cei trei vor concura in marea finala din 25 aprilie, alaturi de castigatorii celorlalte semifinale.

Stefan Florescu si Cosmin Agache au fost alesi de telespectatori pentru a merge in finala, iar juriul de la "Romanii au talent" a avut de ales intre Rebeca Neacsu si trupa DFC.

Andi Moisescu si Mihai Petre au ales ca in finala de pe 25 aprilie sa mearga Rebeca Neacsu.

 Stefan Florescu nu stie ce inseamna blat ci doar faptul ca mingea este „iubita” lui care nu-l inseala, asa cum spune el mai in gluma mai in serios. La semifinala din aceasta seara de la "Romanii au talent" el a facut un adevarat show.


Cosmin Agache este baiatul minune care face un beatbox ireal. In aceasta seara el a lasat cu gura cascata pe toti prin faptul ca a reusit sa scoate niste sunete absolut incredibile.
 

Rebeca Neacsu este fetita cu vocea de aur, care a reusit sa o cucereasca pe Andra cu talentul ei.

 

 

Cei trei, Stefan Florescu, Cosmin Agache si Rebeca Neacsu, vor lupa pentru marele premiu in finala din 25 aprilie alaturi de Iustin Narcis Ianau, Ballance, familia Luca, Adrian Tutu, Cristina si Alina si Akikai.

Vezi mai multe pe Romanii au talent!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO