Stuart Cable, ex-baterist al trupei Stereophonics, a fost gasit mort


Ultimul update: Vineri 11 Mai 2012 02:22
Data publicarii: Luni 07 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Stuart Cable

Fostul star al trupei Stereophonics a murit in locuinta sa din Tara Galilor. Stuart Cable avea 40 de ani, iar politia spune ca este posibil ca el sa fi consumat foarte mult alcool in noaptea de duminica spre luni.

Deocamdata, politia sustine ca nu sunt suspiciuni in privinta circumstantelor in care a murit artistul.

Stuart Cable a fost membru fondator al trupei Stereophonics, insa a fost dat afara din formatie in 2003, dupa ce s-a certat cu vocalul Kelly Jones.

Ulterior, el a scris o carte despre timpul pe care l-a petrecut in formatie, alaturi de Kelly si basistul Richard Jones.

Stuart a recunoscut ca a fost un mare consumator de alcool, sex si droguri, ceea ce il transformase mai tarziu intr-un adevarat "zombie al cocainei."

In ultimii ani insa, el reusise sa-si stapaneasca "demonii" si isi construise o noua cariera, ca prezentator al unei emisiuni de muzica rock la BBC Radio Wales.

Mama sa, Mabel, in varsta de 79 de ani, a declarat ca toata viata si-a facut griji prostesti din cauza lui Stuart, care "a calatorit prin toata lumea cu formatia."

"Acum ..se asezase la locul lui si iata ce s-a intamplat." - a declarat indurerata mama fostului artist.

La randul lui, fratele lui Stuart, Paul a spus: "Familia nu mai are nimic de comentat deocamdata. Totul este in mana politiei."

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO