Stuart Cable, ex-baterist al trupei Stereophonics, a fost gasit mort

Ultima actualizare: 11-05-2012 02:22
Stuart Cable

Fostul star al trupei Stereophonics a murit in locuinta sa din Tara Galilor. Stuart Cable avea 40 de ani, iar politia spune ca este posibil ca el sa fi consumat foarte mult alcool in noaptea de duminica spre luni.

Deocamdata, politia sustine ca nu sunt suspiciuni in privinta circumstantelor in care a murit artistul.

Stuart Cable a fost membru fondator al trupei Stereophonics, insa a fost dat afara din formatie in 2003, dupa ce s-a certat cu vocalul Kelly Jones.

Ulterior, el a scris o carte despre timpul pe care l-a petrecut in formatie, alaturi de Kelly si basistul Richard Jones.

Stuart a recunoscut ca a fost un mare consumator de alcool, sex si droguri, ceea ce il transformase mai tarziu intr-un adevarat "zombie al cocainei."

In ultimii ani insa, el reusise sa-si stapaneasca "demonii" si isi construise o noua cariera, ca prezentator al unei emisiuni de muzica rock la BBC Radio Wales.

Mama sa, Mabel, in varsta de 79 de ani, a declarat ca toata viata si-a facut griji prostesti din cauza lui Stuart, care "a calatorit prin toata lumea cu formatia."

"Acum ..se asezase la locul lui si iata ce s-a intamplat." - a declarat indurerata mama fostului artist.

La randul lui, fratele lui Stuart, Paul a spus: "Familia nu mai are nimic de comentat deocamdata. Totul este in mana politiei."

Citeste și...
Dennis Hopper a murit
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO