10.000 de spectatori la primul concert Iris, dupa o pauza de sase luni!

Ultima actualizare: 04-11-2012 12:24

10.000 de oameni i-au spus sambata seara "Buna seara, prietene!" lui Cristi Minculescu, aflat la prima aparitie pe scena, dupa transplatul hepatic.


Trupa a avut concert la Simleul Silvaniei, de zilele orasului, iar fanii au primit-o cu ochii in lacrimi si ropote de aplauze. Unii au batut sute de kilometri pentru aceasta revedere si dupa o ora, cat a tinut spectacolul, erau ragusiti de la cantat.

Iris, 18 iulie 2009. Este primul concert al trupei, de la revenirea lui Cristi Minculescu, care a suferit o dificila operatie in Germania, la sfarsitului lui martie. Solistul a tinut sa le multumeasca fanilor ca l-au ajutat sa treaca peste perioada grea si le-a propus sa priveasca impreuna cu el spre viitor.

Printre cei 10.000 de fani prezenti la intalnirea cu Iris s-a aflat si o mireasa furata si dusa la cererea ei la concert.

Membrii trupei Iris au fost impresionati de primirea facuta si au recunoscut fara ezitare ca au cam avut emotii pentru concert.

Inca de la primul vers, vocea lui Cristi Minculescu a facut sa vibreze inimile miilor de spectatori, care parca au intrat in transa. Solistul le-a multumit in nenumarate randuri pentru incurajarile pe care le-a primit in timpul in care a lipsit de pe scena.

Membrii trupei Iris promit fanilor ca in toamna vor incepe la lucrul la noul album iar la inceputul anului viitor il vor scoate pe piata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO