Horia Brenciu si Toni Grecu, spectacol caritabil pentru Dax


Ultimul update: Vineri 11 Mai 2012 17:02
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Horia Brenciu

Horia Brenciu se alatura artistilor romani care au initiat concerte caritabile in vederea strangerii de fonduri pentru saxofonistul Dax, diagnosticat cu cancer.

Astfel, pe 16 octombrie, in club Tribute, Horia Brenciu, impreuna cu alte nume mari – Toni Grecu, Andi Moisescu, Robert Turcescu, Virgil Iantu, Oana Sarbu si Mihai Margineanu – se reunesc pentru un spectacol special dedicat unui muzician la fel de special.

Este al treilea sau al patrulea eveniment care se organizeaza pentru strangerea de fonduri destinate insanatosirii prietenului nostru. Nu insist asupra bolii lui nemiloase, de care probabil ati aflat pana acum, ci vreau sa va invit la un show special, asa cum merita un artist ca DAX. Toni Grecu, Robert Turcescu, Virgil Iantu, Oana Sarbu, Mihai Margineanu si Andi Moisescu! Daca aceste nume va spun ceva, atunci veniti la club Tribute, pe 16 octombrie. Intrarea va fi 100 de lei. Suma stransa de aici va fi donata repararii bratului lui DAX, fara de care nici el nu mai poate canta, dar nici noi nu ne-am mai putea bucura de el, ca muzician! Fiti martorii acestei intamplari! In Bucuresti si in Romania, “A LITTLE HELP FOR MY FRIEND” va fi un concert unic”, a declarat Horia Brenciu.
 

Sursa: MediaPro Music

VIDEO PROTVPLUS.RO