An de criza? Cantaretii si-au umplut "sacul" cu bani

Ultima actualizare: 07-05-2012 10:43

De departe, cea care a incasat anul acesta cei mai multi bani de Revelion pare a fi Andreea Banica. Pentru sapte aparitii, onorariul solistei a ajuns la 24.000 de euro.

Cu mai putin bani in cont este Mihai Traistariu, dar se poate lauda ca a cantat peste hotare de Revelion. Pentru un singur spectacol la Oslo, in Norvegia, a incasat 16.000 de euro.

Pentru trupele consacrate de la noi, castigurile nu au fost la fel de mari. De exemplu, formatia Iris spune ca a cantat in Piata Constitutie nu doar pentru bani, ci pentru ca au vrut sa fie aproape de public.

Anamaria Ferent castiga 11.000 de euro pentru 5 show-uri, iar Lavinia isi ingroasa conturile cu 12.000 de euro pentru 6 petreceri.

La Iasi de exemplu, trupa 2Unlimited ar fi incasat de la municipalitate nu mai putin de 20.000 de euro pentru show de doua ore.

La Sibiu, in schimb, nu au fost bani prea multi, ci intreg programul pentru Revelionul de anul acesta a costat 20.000 de euro, bani care s-au impartit jumatate pentru spectacolul de artificii, iar cealalta jumatate pentru showul formatiei de muzica rock Riff si trupei HI-Q.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO