Evenimentele astrale ale sfarsitului de an. "Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi"

Neti Sandu si Elena Lasconi

Care sunt cele mai importante evenimente astrale ale sfarsitului de an si cum ne poate influenta pe fiecare dintre noi.

Atentie! Luna octombrie va fi marcata de miscarea retrograda a lui Mercur care o sa cam incurce itele comunicarii si o sa ne puna bete in roate la semnarea unor acte importante.

Si Jupiter are de gand sa retrogradeze incepand cu luna noiembrie. Asta inseamna ca isi va intoarce fata norocoasa de la noi lasandu-ne “putin descoperiti” la capitolul noroc. Iar Venus, planeta iubirii va retrograda din decembrie.

Berbec
Mercur retrograd va da bataie de cap la capitolele sanatate si bani, se pozitioneza in casa problemelor care tin de finante, banci. Posibil sa faceti iar niste analzie, interventii medicale. Jupiter retrograd va obliga sa va ganditi mai bine daca vreti sa va mutati sau nu. Sfarsitul de an o sa fie mai bun. Uranus va deveni direct, stiti clar pe ce va bazati si rezolvati ce va propuneti. Intrarea in sagetator e un semn bun. Se activeaza casa deplasarilor in strainatate, a invatatului.
 

Taur
Mercur retrogradeaza in aceasta zodie. Pune punctul pe i. Atentie la comunicare si relatii. Rediscutati contracte, intelegeri cu partenerul de cuplu sau de afaceri. Dupa 10 noiembrie ies la suprafata niste lucruri care aduc discutii. Avansati cereri, cautati sa intrati in audiente pentru niste bani.
 

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Gemeni
Sunt schimbari la capitolul serviciu si acolo sunt sanse sa recuperati bani, sa primiti proiectul dorit, sa faceti o lucrare in particular Ceva probleme de sanatate. Se vor activa sanse de a fi in relatie cu cineva, de a consolida o relatie. E an de bani si asa va fi pana in iulie. Descoperiti ceea ce vreti cu adevarat.

Rac
Lucrurile trebuie sa stea bine, e anul vostru. Sunt rotunjite sansele de a face ceva ce va doreati. Din 10 noiembrie mercur nu va mai fi retrograd. Proiecte pentru viata din particular si la serviciu care va aduc satisfactii. De anul viitor se activeaza casa parteneriala puternic si poate intrati pe un tronson cu energii pe care sa le folositi ca atac.

Leu
Partea buna e ca Venus intra in casa amorului pana in decembrie. Pune piatra de temelie la o relatie. Pana pe 10 noiembrie trebuie sa va focusati insa pe probleme legate de casa si sanatate. Cine are de dat examene la facultate poate va avea o perioada mult mai buna iarna. Mici probleme cu banii in casa.
 

Fecioara
Turbulente pe capitolul sentimental care destabilizeaza cuplul din cauza lui Neptun. Venus insa in noiembrie intra in sfera sentimentala, va orientati spre o relatie. Selectie printre prieteni.
 

Balanta
Uranus face incontinuu relatie tensionata cu Pluton. Se activeaza frustrari, evenimentele se produc brutal. Lucrurile intra intr-o valtoare. Sunt scose lucruri la suprafata, cutremure in relatii amoroase sau de afaceri. Se activeaza totusi norocul de ultim moment. Apoi planentele intra in casa banilor, trebuie sa va ganditi cum sa economisiti, e lectia pe care trebuie sa o invatati. Apar cheltuile neasteptate. Va puteti gasi serviciu.
 

Scorpion
Stare mai buna , sunteti mai tandri, vreti sa va schimbati look-ul, aveti chef de cumparaturi. Atentie la sanatate. Mergeti la analize, preveniti. Poate se naste un copil in familie, ori trebuie sa fiti nas/a.
 

Sagetator
Planetele in casa prietenilor. Iesiti mai des, bucurati-va de un anturaj care va face bine. Apoi ceva probleme la casa de sanatate sau faceti o vizita cuiva care e bolnav ori aveti grija de cineva din familie. Daca aveti de recuperat bani in instante, acesta este momentul.
 

Capricorn
Va puteti casatori pana la anul sau gasiti persoana la care visati, daca va doriti cu adevarat. Va consolidati casa, Uranus nu va mai fi retrograd. Va veti intelege mai bine cu anturajul.

Varsator
Vreti recunoastere publica, dar trebuie sa mai asteptati un pic din cauza lui Mercur retrograd. Saturn va obliga sa munciti mult mai mult pentru laude.
 

Pesti
O noua pasiune, o relatie la inceput de drum. In casa drumurilor lungi si a sanselor de a va merge mai bine la scoala se intampla lucruri mai bune, chiar Mercur retrograd va ajuta.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare
Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare

Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.  

Horoscop 16 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă niște chestiuni legate de casă
Horoscop 16 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă niște chestiuni legate de casă

Horoscop 16 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. O să le dăm de capăt situațiilor delicate și o să facem loc noilor provocări care ne pot schimba viața în bine.  

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO
Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO

Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.