Horoscop zilnic, 31 iulie 2015. Fecioarele au probleme de sanatate, Gemenii isi intalnesc marea dragoste

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa putem recupera o dragoste, o prietenie pierduta, dar nu in mod iremediabil si daca nici acum nu facem tot ce depinde de noi, cu sinceritate, o sa ramanem repetenti la capitolul - sentimental.

Vibratia zilei este 4 si o s-avem spor la treaba, o sa ne achitam de obligatii.

Horoscop 2015 LEU - Emotii serioase la gandul ca o sa revedeti pe cineva de care depinde relatia voastra sentimentala si o sa luati o decizie, pare-se. Or sa va convoace niste prieteni care vor sa lucrati impreuna la un proiect particular, macar pe perioada verii, daca nu se va putea si dupa aceea.

Horoscop 2015 FECIOARA - Incepe sa cam scartaie cate ceva la sanatate si, daca nu o sa aveti grija, situatia se poate agrava pana la sfarsitul anului. Vi se da unda verde pentru un proiect in care v-ati pus toate sperantele si o sa porniti in forta sa doborati fiecare obstacol care o sa va iasa in cale.

Horoscop 2015 BALANTA - O sansa de a pleca intr-o excursie, la invitatia cuiva care va iubeste si vrea sa petreceti un timp impreuna. Se pare c-o sa intrati la cheltuiala, va deplasati intr-o zona montana ori poate preferati marea, daca nu cumva o sa va duceti la nunta cuiva din alt oras.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Sagetatorii primesc bani de concediu, Berbecii se indragostesc lulea
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 SCORPION - E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa stati pana tarziu la povesti, mai ales ca maine nu va duceti la serviciu. Va luati casa, masina ori mai reparati cate ceva la ele, daca n-aveti bani de unele nou-noute si faceti cumva sa va incadrati in bugetul disponibil.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Cineva de peste mari si tari va cauta, vrea sa va-ntalniti, macar pe la jumatatea distantei, daca e prea departe la voi sau la el. Prietenii striga adunarea si o sa va mobilizati in doi timpi si trei miscari sa va echipati pentru munte sau mare ori pentru amandoua.

Horoscop 2015 CAPRICORN - O sa apelati la fondul de rulment al familiei ca sa plecati cu totii la odihna, la tratament sau la un chef. Voi va faceti, ca de obicei, planuri cu bataie lunga, sa stiti pe ce colaborari contati si ca atare si pe ce bani o sa va puteti baza de aici incolo.

Horoscop 2015 VARSATOR - O sa incasati niste bani si o sa aveti de cheltuiala zilele astea, sa iesiti pe cate undeva cu ai vostri. Ati putea pleca intr-o excursie, daca v-ati reparat masina, ati facut rost si de bani, v-ati rezervat si locuri de cazare si aveti asigurat sejurul.

Horoscop 2015 PESTI - E posibil sa va dea cineva inapoi o datorie si sa aveti cu ce sa dati o fuga la malul marii sa faceti o baie. Poate va apucati de treaba pe acasa, va mai ajuta si ai vostri, o sa rezolvati chestiuni importante pe care le-ati tot amanat, pentru ca n-aveati timp.

Horoscop 2015 BERBEC - O sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa formati un cuplu si o sa va iasa pasienta, sa fiti impreuna. O sa renuntati, probabil, la niste lucruri, veti face niste sacrificii ca sa ajungeti pe litoral sau intr-o zona montana, sa respirati aer curat.

Horoscop 2015 TAUR - Poate va dati intalnire cu cineva care asteapta o a doua sansa de la voi si o sa scormoniti in interiorul vostru sa vedeti ce ii spuneti omului. O sa se clarifice situatia sentimentala si o s-o porniti in directia care trebuie, n-o sa mai bajbaiti ca pana acum.

Horoscop 2015 GEMENI - Se poate sa va intalniti marea dragoste si sa inceapa un urcus anevoios, ca o sa dureze pana se va face acomodarea. E un prilej prin targ sa va intalniti cu prietenii, o aniversare, o nunta, un botez, inaugurarea unei case ori a unui sediu de firma si o sa fie un party pe cinste.

Horoscop 2015 RAC - O sa va duceti cu un cadou la ziua cuiva de nastere sau sarbatoreste un succes personal un prieten si o sa fie distractie. O sa definitivati o situatie, faceti plati pentru cazare, transport, puteti pleca si in deplasare sau la un team-building ca sa elaborati noi strategii de afaceri.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop zilnic, 30 iulie 2015. Sagetatorii scot urgent bani din buzunar, Gemenii pleaca in vacanta
Horoscop zilnic, 30 iulie 2015. Sagetatorii scot urgent bani din buzunar, Gemenii pleaca in vacanta

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. E bine sa fim pe receptie, sa nu lasam sa treaca pe langa noi o sansa de promovare, de a castiga niste bani sau de a fi fericiti langa omul potrivit.

Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Sagetatorii primesc bani de concediu, Berbecii se indragostesc lulea
Horoscop zilnic, 29 iulie 2015. Sagetatorii primesc bani de concediu, Berbecii se indragostesc lulea

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Sa ne gandim la ce ne dorim cel mai mult si sa facem tot ce stim ca sa aducem acel lucru in viata noastra, daca asta o sa ne faca mai fericiti.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.