Horoscop zilnic 29 martie 2015. Zodia pe care o asteapta astazi o seara speciala in doi

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 29 martie, prezentat de Neti Sandu. Potrivit horoscopului, duminica este rezervata intalnirilor in familie.

E bine sa ocazionam revederi, evenimente de familie, si cu prietenii, sa facem chiar o baie de multime sa ne-ncarcam, frumos, din punct de vedere emotional.

Vibratia zilei este 11 si o fapta buna o sa conteze si-n ochii vostri si-n sufletul celor din jur.

Horoscop 2015 BERBEC - Poate dati o petrecere de ziua voastra de nastere si o sa va-ntretineti cu rudele apropiate si cu prietenii pana tarziu. Se poate sa iesiti cu prietenii la un spectacol, la un meci, la niste mondenitati care or sa va faca sa uitati de rate, facturi si alte obligatii lunare.

Horoscop 2015 TAUR - O veste buna de la cineva care asteapta sa va-ntalniti, pare sa fie o relatie care se desfasoara la distanta, dar e serioasa. O sa puteti ajunge la inima cuiva care a pastrat distanta vreme indelungata, dar iubirea pe care i-o purtati va trece de orice bariera.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic 27 martie 2015. Astazi, Scorpionii intra intr-o poveste de dragoste, iar Racii fac rost de bani
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Horoscop 2015 GEMENI - O seara speciala, in doi si viata voastra de cuplu poate intra intr-o etapa de stabilitate, asa cum ati visat. Poate-i faceti o surpriza placuta fiintei iubite si rezervati o masa la un restaurant, unde puteti manca si de post si sa fie chiar delicios.

Horoscop 2015 RAC - Va cauta cineva din alt oras si fie va-ntalniti in oras, fie va pregatiti de musafiri ca preferati sa ramaneti acasa. Se poate sa dati o fuga pana in localitatea vecina sa zicem cuiva un La multi ani, sa va bucurati de vestea buna legata de casatoria cuiva drag.

Horoscop 2015 LEU - Foarte posibil tete a tete, va faceti planuri cu bataie lunga, e anul vostru norocos si trebuie profitat. O sa fiti inconjurati de oameni dragi, poate fi si un motiv special, poate faceti un anunt de logodna, ca veti deveni parinti sau ca v-ati gasit alt serviciu.

Horoscop 2015 FECIOARA - Poate iesiti la o cafea cu cineva care va propune o colaborare avantajoasa si vedeti cum suna, ce impresie va face. Poate respectati masa de duminica in familie, si va-ntalniti cu toti ai casei, schimbati impresii, luati decizii referitoare la sarbatoarea pastelui si la multe alte lucruri.

Horoscop 2015 BALANTA - E bine sa fiti prudenti la volan, s-aveti grija de sanatate si sa fiti cu un ochi atintit si asupra celor din familie. Va luati prietenii, familia si o porniti la plimbare, sa va dezmortiti, sa va reanimati, sa fiti in forma, ca e perioada in care asimilati tot ce e mai bun in cer, ca vibratii.

Horoscop 2015 SCORPION - Va dati intalnire cu cineva pe care nu l-ati mai vazut de mult si o sa vedeti ce a mai ramas din relatia pe care ati avut-o, poate continua, sau nu? Poate le pregatiti niste bunatati prietenilor si-i chemati pe la voi sa stati la taclale, jucati ceva, va uitati la un film sau faceti ce va place.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O reuniune colegiala, poate practicati un sport de agrement, le tineti isonul copiilor, care au meci sau doar antrenament. O sa va dati intalnire cu un prieten cu care-aveati de lamurit o chestiune mai veche si daca exista bunavointa din partea celuilalt o sa fie perfect, mergeti mai departe.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Invitatie la o piesa de teatru sau la un concert, un moment artistic si o sa va prinda bine, sufleteste. Intrati la cheltuiala c-aveti o aniversare sau o fi avut loc o cununie civila si va duceti cu un cadou la proaspat casatoritii care va sunt foarte dragi.

Horoscop 2015 VARSATOR - Va scoate cineva la masa in oras si o sa petreceti o seara minunata, in doi, o sa fie un rasfat culinar, fie si de post.Se poate sa va ia prin surprindere invitatia cuiva care va iubeste la o plimbare, chiar si prin vecinatati si daca simtiti ceva pentru acea persoana o sa va duceti.

Horoscop 2015 PESTI - Poate o sa le fiti cumva de ajutor celor mai in varsta din familie dintre rude si o sa-i faceti fericiti pe acesti oameni. Sunt interesati de ce se mai intampla cu voi cei din familia largita si or sa va invite la o cafea, o placinta, sau mai stati de vorba c-asa o sa va remontati, cu totii.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop zilnic 28 martie 2015. In viata taurilor apare cineva, leii iau legatura cu cei aflati la mare distanta
Horoscop zilnic 28 martie 2015. In viata taurilor apare cineva, leii iau legatura cu cei aflati la mare distanta

Horoscop zilnic, 28 martie, prezentat de Neti Sandu. Potrivit horoscopului, sambata aceasta este una a intalnirilor - sentimentale, de afaceri, sau cu prietenii.
 

Horoscop zilnic 27 martie 2015. Astazi, Scorpionii intra intr-o poveste de dragoste, iar Racii fac rost de bani
Horoscop zilnic 27 martie 2015. Astazi, Scorpionii intra intr-o poveste de dragoste, iar Racii fac rost de bani

Horoscop zilnic, 27 martie, prezentat de Neti Sandu. Avem multa energie in perioada asta si e bine sa alegem unde s-o consumam, sa facem sport, sa-i insotim pe copii acolo unde-si doresc, sa calatorim, sa-nvatam ceva nou si sa ne bucuram de viata.
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.