Horoscop 22 martie 2018. Unele Balanțe au șanse să se îndrepte spre starea civilă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 martie 2018. Vrem să-ncepem lucruri noi şi totul o să se pună în mişcare să facem ce ne-am propus, că avem energie, motivaţie şi or să ne reuşească toate demersurile.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să avem fler în afaceri.

(BERBEC)
O să puteţi semna nişte acte care să vă asigure nişte bani, drepturi, să vă puteţi dezvolta, să faceţi progrese în mai multe direcţii. Apar noutăţi care să vă ţină în priză, poate vă găsiţi ceva de lucru, alegeţi un nou domeniu de studiu, vă luaţi bilete să plecaţi în vacanţă, de sărbători.

(TAUR)
Va intră bani şi o să aveţi cu ce să cumpăraţi şi lucrurile rămase tot timpul la coada listei şi-or să fie mulţumiţi ai voştri. Se poate s-aveţi de dat un examen, să semnaţi un contract, să legalizaţi o situaţie ca să fiţi în regulă, să vă pregătiţi de o relansare profesională.

(GEMENI)
E un grup care vă oferă ceva de lucru, în particular, poate fi şi un sport pe care să-l practicaţi împreună, cert e ca o să fiţi în plină acţiune. Prezenţa cuiva o să vă imprime o stare de bună dispoziţie poate şi pentru că v-aduce un cadou, ori poate veştile or să vă scoată din stresul zilnic.

Citește și
Horoscop
Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie

(RAC)
O s-aveţi succes cu produsele pe care vreţi să le vindeţi şi o să faceţi rost de bani să plecaţi pe undeva de Paşte. Vă puteţi înţelege la preţ cu un angajator şi o să vă bucuraţi de o colaborare în termenii voştri, c-aveţi multe de demonstrat atât anturajului, cât şi vouă înşivă.

(LEU)
Poate găsiţi o cazare mai ieftină, şi-mpărțiți cu grupul ca să coste mai puţin, ar fi o variantă. O să vă descurcaţi fără probleme la examen, poate cereţi un transfer în altă grupă, la altă şcoală, ori în altă secţie la serviciu, să vă oferiţi şansă de a evolua frumos.

(FECIOARĂ)
Poate aflaţi ce tratament v-ar prinde bine, dacă v-aţi făcut analizele şi vi le-a şi interpretat medicul şi-o să scăpaţi de problemele de sănătate. Vi se plătesc nişte ore suplimentare şi o să vă descurcaţi frumos cu cheltuielile, rate, facturi şi alte obligaţii financiare, ca să nu rămâneţi restanţieri cu nimic.

(BALANŢA)
E cineva care nu poate trăi fără voi, o să v-o declare şi poate chiar vă îndreptaţi spre oficiul stării civile! O să treceţi în revistă nişte clauze contracturale şi o să continuaţi munca, pentru că vă încântă mediul, anturajul, munca vi se potriveşte, motive sunt mai multe.

(SCORPION)
Poate le găsiţi o şcoală mai bună copiilor, sau o grădiniţă, vă preocupaţi să fie atmosfera bună de studiu şi pentru restul activităţilor. Or să vă mai ajute şi ai voştri să rezolvaţi anumite probleme legate de casă şi o s-aveţi mai puţine datorii, sau deloc, totul e să n-aruncaţi cu banii pe fereastră.

(SĂGETĂTOR)
Vi se propune să semnaţi un contract, ca să vă suplimentaţi veniturile, să profitaţi de timpul liber, să-l valorificaţi. Vă pregătiţi de o nouă etapă de viaţă personală, insistă cineva să formaţi un cuplu şi se pare că şi voi sunteţi pe recepţie, deşi până mai ieri ziceaţi că nu.

(CAPRICORN)
Poate aţi comandat nişte lucruri pentru casă, în rate, sau cu banii jos, vreţi să faceţi nişte modificări în locuinţă. Poate-aveti de umblat pe la un notar, sau cereţi sfatul unui avocat să vă îndrume, c-aveţi de cumpărat o casă, ori poate vreţi s-o donaţi, sau s-o vindeţi.

(VĂRSĂTOR)
E posibil să le fi promis copiilor, nepoţilor că faceţi un pic de mişcare, sau că-i duceţi la cluburile în care să-nveţe să danseze, să cânte la un instrument. Preocupările de tip intelectual se bucură de succes, vă-ntâlniţi şi în timpul liber să dezbateţi nişte subiecte care v-ar ţine mentalul în priză.

(PEŞTI)
Se pot strânge bani şi din particular şi o să vă descurcaţi frumos în perioada sărbătorilor, o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte. Poate vi se adăugă ceva la salariu şi o să aveţi de buzunar să ieşiţi în week-end pe undeva, sau să puneţi de-o parte banii pentru o plecare de Paşte, pe undeva.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește și...
Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani
Horoscop 21 martie 2018. Zodia care astăzi are un noroc incredibil la bani

Horoscop 21 martie 2018, prezentat de Neti Sandu. Noi începuturi pe toate fronturile. S-o luăm de la capăt cu ce ne-am dorit şi nu ni s-a împlinit, să fim mai insistenţi, mai focusati pe ce trebuie să facem, s-avem şi sentimentele potrivite cu dorinţele.

Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie
Horoscop 20 martie 2018. Situație financiară bună pentru nativii din această zodie

Se poate să ne aflăm cu toţii la un început de drum şi-am vrea să punem suflet, energie, toate resursele în joc să câştigăm ce ne-am propus.

Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii
Horoscop 19 martie 2018. Planuri de călătorie pentru nativii acestei zodii

Ne poate pica din cer, aşa, un lucru neaşteptat, un act, o situaţie, o prezenţă nemaipomenită, ceva care să ne ungă pe suflet, nu alta.

Recomandări
Kievul îi presează pe aliații occidentali să trimită urgent rachete cu rază lungă de acțiune și avioane de luptă moderne
Kievul îi presează pe aliații occidentali să trimită urgent rachete cu rază lungă de acțiune și avioane de luptă moderne

În perspectiva unei noi ofensive rusești în primăvară, ori chiar în februarie, pentru a marca un an de la invazie, Kievul face demersuri pentru a primi de la aliați atât rachete cu rază lungă de acțiune, cât și avioane de luptă moderne.

Haos pe șoselele România, din cauza vremii. Trei drumuri naţionale sunt în continuare închise
Haos pe șoselele România, din cauza vremii. Trei drumuri naţionale sunt în continuare închise

Centrul Infotrafic anunţă că, duminică, trei dumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza vremii şi sunt impuse restricţii de tonaj pe câteva sectoare de drum.

Partidul cancelarului Nehammer a pierdut alegerile regionale-cheie din Austria Inferioară
Partidul cancelarului Nehammer a pierdut alegerile regionale-cheie din Austria Inferioară

După rezultate parțiale, partidul cancelarului austriac Karl Nehammer a suferit o înfrângere drastică în alegerile regionale-cheie din Austria Inferioară.