Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor

Dată publicare: 11-03-2019 08:04
Dată actualizare: 11-03-2019 10:52


Provocări azi. O să simţim acel imbold să facem nişte lucruri de care ne temem, că n-o să reuşim, din cine ştie ce motive şi o să ne învingem totuşi toate angoasele.

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să atingem un alt nivel spiritual dup-atâta zbucium.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

PEŞTI: O să faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi v-apucaţi de recondiţionări pe-acasă, luaţi şi ceva lucruri în rate.

Se pot rezolva chestiuni mai vechi şi o să faceţi progrese atât în plan profesional, cât şi personal, şi-o să vă bucuraţi de cât de departe veţi ajunge.

BERBEC: Se poate să negociaţi un contract şi să ţineţi la părerile voastre să nu cedaţi decât la mărunţişuri.

E o şansă de promovare, poate va trebui să daţi şi vreun examen. Oricum, or să vă ajute CV-ul şi poate şi cei din comisie, or să vă prefere.

TAUR: Prezenţa cuiva o să fie energizantă, poate o s-aveţi curaj să faceţi lucruri de care nu vă credeaţi în stare - ceva bun.

Se poate să daţi de un partener de afaceri care să ţină pasul cu voi şi să vă sporiţi câştigurile, să găsiţi proiecte, contracte care să vă aducă profit.

GEMENI: Poate n-ar strica să vă faceţi nişte analize medicale să vedeţi care este starea organismului, c-apar ici, colo nişte semne de-ntrebare.

O s-aveţi o discuţie de principiu, pe marginea unei chestiuni de afaceri şi o să mai ezitaţi, probabil, până o să vă daţi acordul - care poate fi peste o săptămână.

RAC: O să mai cheltuiţi, probabil, nişte bani cu casa, poate-i ajutaţi pe părinţi şi le cumpăraţi ce au nevoie sau poate bunicii vă roagă câte ceva.

Oricât aţi vrea să staţi de retraşi şi să nu vă implicaţi în activităţi colaterale, tot or să vă convingă nişte cunoscuţi să vă implicaţi într-un proiect incitant.

LEU: Vă străduiţi să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare ca să nu trebuiască să vă-mprumutați să plătiţi amenzi.

Poate pregătiţi un proiect care-o să fie lansat la apă în curând şi e bine să fiţi atenţi şi la detalii, să nu fiţi taxaţi pentru faptul că sunt greşeli, imperfecţiuni.

FECIOARĂ: O s-aveţi prilejul să plecaţi cu treaba pe undeva poate vă trimite şeful să rezolvaţi nişte chestiuni complicate pe care numai voi le puteţi deznoda.

Întrevederi cu oameni care vor câte ceva de la voi şi o să vă târguiţi pentru fiecare lucru pe care vi-l doriţi, n-aveţi de gând să cedaţi cu una cu două.

BALANŢA: Familionul se bazează pe voi să faceţi nişte lucruri pentru casă, poate-o renovaţi sau vă gândiţi la o mutare.

Vă pot intra nişte bani care să vă scoată dintr-o încurcătură şi fiţi mai degajaţi, să aranjaţi o ieşire pentru câteva zile la sfârşit de săptămână.

SCORPION: O s-aveţi un răspuns şi pentru un fost partener de cuplu care vă vrea înapoi şi dacă mai aveţi resurse afective îi spuneţi.

O să vă abordeze cineva în vederea unei colaborări şi, dacă staţi bine cu timpul şi prost cu banii, vă daţi ok-ul. Dacă nu, vă economisiţi energia.

SĂGETĂTOR: Să nu ezitaţi să vă duceţi la doctor dacă e ceva mai bizar aşa, să nu vă chinuiţi după-aceea până să vă vindecaţi.

Pregătiţi nişte schimbări la voi acasă şi o să coste, dar vă doriţi prea mult un alt design interior sau aparatură de ultima generaţie.

CAPRICORN: Cineva pe care l-aţi tot ignorat revine ca să nu-l uitaţi de tot, c-ar mai fi şanse de reabilitare în relaţia de cuplu.

O să lucraţi ceva în paralel cu serviciul şi o să strângeţi un capital ca să vă puteţi mişca, s-aveţi de buzunar dacă mai ieşiţi în timpul liber pe undeva, să vă destindeţi.

VĂRSĂTOR: O să puteţi recupera banii pe care i-aţi tot cerut datornicilor, dar n-au catadixit să vi-i dea înapoi - acum se poate.

Angajaţi o firmă să vă repare casa, ori poate maşina trebuie dusă în service ca să scăpaţi de un stres la drum, mai ales dac-aveti chef de o plimbare la sfârşitul săptămânii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO