VIDEO. Asta e cel mai prost film din toate timpurile? A doborat recordul la incasari dezastruoase

Ultima actualizare: 01-11-2012 00:28
Creatura

Nou record in materie de incasari stabilit de un film horror, cu buget redus, lansat in Statele Unite. "Creatura" a vandut bilete in valoare totala de doar 331.000 de dolari.

Doar 35.000 de oameni s-au deranjat sa-l urmareasca, in week-end-ul in care a avut premiera, adica o medie de numai SASE oameni la fiecare difuzare.

Expertii din domeniul cinematografic spun ca incasarile din week-end-ul lansarii sunt cele mai mici inregistrate vreodata de un film care a rulat in cel putin 1.500 de sali.

"Creatura" spune povestea unei vietati venita dintr-o mlastina, care ajunge sa provoace teroare in padurile din Louisiana. Regizorul peliculei este Fred Andrews, care a lucrat ca producator pentru serialele "CSI: Miami" si "Without a Trace" (Fara urma), iar distributia este alcatuita in mare parte din actori necunoscuti publicului.

Bugetul filmului nu a depasit 2 milioane de dolari, iar producator a fost Sid Sheinberg, o adevarata legenda la Hollywood si fost director al Universal Studios. El este cel care l-a "descoperit" pe Steven Spielberg si a distribuit clasicul "Jaws" (Falci).

Site-ul dedicat productiei "Creatura" promitea ca acesta va introduce "un nou monstru legendar in vocabularul filmelor horror".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO