ProTV, lider de audienta pe tot parcursul emisiunii "Dansez pentru tine"!

×
Codul embed a fost copiat

Pro TV a fost lider de audienta atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe publicul tinta al Pro TV, publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban.


Timp de aproape cinci ore cat a durat “Dansez pentru tine”, intre 20.30 si 1.20, Pro Tv a fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor, cu o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 9,2 rating si 25,4 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de 4 ori mai putin, mai precis 2,6 rating si 7 procente din cota de piata.

Si pe publicul comercial, Pro TV a fost cel mai urmarit post tv cat a durat “Dansez pentru tine”, cu o medie de audienta de 8,7 rating si 27,6 cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar 3,1 rating si 9,9 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii, 21.22, Pro Tv a fost urmarit de 2,5 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Doua perechi au trait euforia de a vedea la dansul popular numai note de 10 din pareta juriului. Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba si Alina Chinie si Stefan Bamboi au uitat toate durerile, ranile si orele interminabile petrecute la repetitii in momentul in care toti membrii juriului s-au ridicat in picioare si au aratat placuta cu nota maxima.

Pentru prima data in acest sezon, emisiunea s-a terminat cu doua perechi pe acelasi prim loc: Liviu Varciu si Radu Valcan impreuna cu partenerele lor.

Citește și
Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Mihai si sotia
Ioana Ginghina si-a nasit partenerul de la "Dansez pentru tine"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Andreea Mantea si Daniel Lazar au scapat de focurile duelului, au fost salvati pentru a doua oara de telespectatori de la eliminare si au si primit primele lor note de 10, la proba de folclor, note care le-au asigurat un loc fruntas in clasament si linistea unei saptamani viitoare fara emotii.

Din pacate, seara de vineri s-a terminat trist pentru Monica Columbeanu si Andrei Vlad, care in urma notelor juriului au fost condamnati la duel si risca eliminarea saptamana viitoare. Alaturi de ei in ring se vor duela in pasi de dans carismaticii Jean de la Craiova si Sandra Neacsu care au trecut de pe primul loc pe care s-au situat editia trecuta direct pe ultimul loc vineri seara.

Pentru Kamara si partenera lui, Iulia Deliu, seara de vineri a fost ultima din competitia de la “Dansez pentru tine”. Decizia telespectatorilor a fost ca ei doi sa paraseasca lupta pentru implinirea unui vis. Cu ochii in lacrimi, Iulia le-a multumit partenerului si coregrafului ei, a promis sa duca visul tatalui ei mai departe si a marturisit ca emisiunea a fost cea mai frumoasa perioada din viata ei. Kamara si-a cerut scuze pentru jignirile si remarcile rautacioase pe care le-a adus juriului emisiuniea trecuta, pentru care a fost catalogat de catre Cornel Patrichi drept “prost crescut” si a spus, inainte de a parasi competitia, “Jos Palaria!” in fata Iuliei si in fata intregii echipe care realizeaza emisiunea.

“Sper ca Iulia sa isi urmeze visul, sa danseze in continuare, eu o voi ajuta cat voi putea. Imi pare rau ca nu am ajuns mai departe, asa a fost sa fie, mi-am dat silinta sa fac cat mai bine, am repetat ore intregi sapte zile din sapte”, a declarat cu regret componentul trupei Alb Negru.

Un alt conflict izbucnit la “Dansez pentru tine” s-a petrecut intre Monica Columbeanu si partenerul ei, Andrei Vlad, care a reusit cu dificultate sa se concentreze la repetitii in ultimele saptamani de antrenamente. Ambitioasa si luptatoare din fire, Monica Columbeanu a acceptat cu greu zilele proaste ale partenerului sau si i-a cerut acestuia sa incerce sa se concentreze pentu a nu primi note mici in concurs. Temerile ei s-au adeverit, deoarece la cha-cha, cativa pasi iesiti din ritm le-au compromis coregrafia care le-a adus un punctaj destul de mic. Desi a fost sustinuta de sot, mama, sora, fiica si cativa prieteni, Monica Columbeanu a primit la finalul emisiunii verdictul ca este condamnata la duel si ca saptamana viitoare risca sa fie eliminata din concurs daca telespectatorii nu o voteaza in proportie mai mare decat pe rivalii lor.

La dansul popular romanesc, atata juriul, cat si spectatorii au admirat cununa de pietre, margele si ciucuri pe care a purtat-o pe cap Monica Columbeanu, o adevarata opera de arta din Tara Oasului ce cantarea mai bine de 6 kilograme si avea in jur de 75 de ani de existenta.

“Am luat note un pic mai mici la cha-cha, desi la repetitii dansurile ne-au iesit foarte bine, in emisiune... n-am facut pasii pe care ii concepusem la repetitii. Vom munci sa trecem peste duel. Noi am repetat, ne-am straduit, i se poate intampla oricui sa aiba un moment de cadere. Vom repeta foarte mult, ca totul sa ne iasa perfect. Nu ne-a certat Caprioara asa mult, desi sincera sa fiu cand am iesit din scena, nu prea aveam curaj sa o porivesc in ochi…” a marturistit Monica.

Jean de la Craiova nu a avut cea mai buna seara a sa vineri, pentru ca de pe primul loc pe care s-a situat in a doua editie, a ajuns impreuna cu partenera sa, Sandra, direct pe ultimul loc. Dupa un dans popular la care a jucat de i-au sarit flecurile de la pantofi, Jean de la Craiova a facut un cha-cha mult criticat de juriu din cauza lipsei de sincronizare si a iesirilor din ritm. Cu o coregrafie originala si spectaculoasa care s-a terminat cu deja consacratul “Va pupa Jean”, Jean si Sandra nu au reusit din cauza tehnicii si a greselilor sa obtina prea multe puncte. Sandra a incheiat emisiunea in lacrimi, insa avand alaturi un spirit optimist ca al lui Jean va fi imposibil sa nu-i revina zambetul si speranta in mai bine.

“A fost o mica ezitare, m-am incurcat eu si s-a dat totul peste cap si de acolo a pornit dracovenia. Nu ne asteptam la asa ceva, pentru ca dansul asta l-am repetat foarte mult si ne-a iesit bine, dar o sa muncim saptamana asta si o sa trecem si peste asta. Nu isi au rost explicatiile acum, depindem de telespectatorii nostri si eu am o vorba: fruntea sus!”, a spus Jean.

Andreea Manteaa descoperit pentru prima data de cand este la “Dansez pentru tine” satisfactia de a primi note de 10 si linistea sufleteasca pe care o simti cand stii ca nu mai urmeaza sa treci printr-un dureros duel. Incurajata din platou de iubitul ei si de mama lui Daniel, iar prin telefon de bunica sa, Andreea a reusit sa faca bine cele trei dansuri pregatite si sa primeasca notele care i-au adus linistea. In hohote de plans, Andreea a aflat ca telespectatorii au crezut pentru a doua oara in visul ei si al lui Daniel si le-au oferit sansa sa mearga mai departe in competitia visurilor.

Radu Valcan si Liviu Varciu, alaturi de frumoasele lor partenere, Elena Vosacoboinic siIlaria Cherloaba, au impartit triumful primului loc dupa seara de vineri. Fericiti de felul in care le-au iesit dansurile, cele doua perechi s-au imbratisat si si-au promis ca vor munci la fel de mult si de aici inainte pentru a mai putea trai satisfactiile locului intai.

Liviu a primit 10 pe linie la proba de folclor si asta dupa ce toata saptamana a primit numai palme de la Nea Marin din cauza faptului ca nu ii iesea coregrafia bine.

“A fost foarte bine, Nea Marine, daca vrei mata mai da una, ca a meritat. Unde da mama creste, unde da Nea Marin se ia 10! Ne-am simtit foarte bine, emotiile mele au fost fata de Nea Marin, ca stiam ca, daca nu iau 10, o sa iau bataie,” a glumit Liviu.

Tot vineri, Stefan Banica a interpretat o melodie de dragoste, baletul a adus in ring in cel mai spectaculos mod, marca Edi Stancu, hitul Madonnei “Celebration”, iar Matilda Pascal Cojocarita a dansat vals alaturi de fiul ei pentru a ajuta o familie nevoiasa.

Pentru Monica Columbeanu si Andrei Vlad incepe saptamana de competitie cu Jean de la Craiova si Sandra Neacsu, insa doar telespectatorii vor putea sa-i salveze de la eliminare, trimitand SMS la 1276 cu numele celui pe care il prefera.

Monica Columbeanu si Andrei Vlad (21 de ani, Ploiesti) danseaza pentru mama lui Andrei care a avut o viata foarte grea. Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata. In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri. Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata. Telespectatorii care vor sa duca mai departe visul lui Andrei trebuie sa trimita SMS la 1276 cu textul Monica sau sa sune la 0900 760 606.

Jean de la Craiova si Sandra Neacsu (23 de ani, Bucuresti) danseaza pentru tatal Sandrei, eroul vietii ei. Tatal Sandrei este singurul care aduce bani in familie si nu s-a oprit niciodata din munca, suportand dureri fizice inimaginabile, deoarece el sufera de coxartroza si nu ar fi avut voie sa munceasca. Necazurile nu au ocolit aceasta familie al carei singur sprijin a fost si a ramas el. Visul lui este sa-si vada toata familia sanatoasa si in siguranta. Baiatul cel mic, in varsta de 3 ani, Iustin, a fost facut la batranete dintr-o intamplare. Grija domnului Neacsu este ca nu va avea putere sa munceasca ca sa-l vada mare si implinit. Andrei, baiatul cel mare, sufera de epilepsie, iar tatal lui munceste ca sa-i asigure tratamentele pentru care familia a facut multe datorii. Asa ca nu poate fi vorba ca tatal sa se opreasca din munca decat cu ajutorul Sandrei si al concursului “Dansez pentru tine”. Telespectatorii sensibili la drama Sandrei pot sa o salveze din duel trimitand SMS la 1276 cu textul Jean sau sunand la 0900 760 605.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Dansez pentru tine: primele note de 10 pe linie si nu doar pentru o pereche
Dansez pentru tine: primele note de 10 pe linie si nu doar pentru o pereche

Liviu Varciu si Alina, veverita roscata de la Happy Hour, impreuna cu partenerii lor i-au dat gata pe membrii juriului cu doua batute romanesti executate perfect! Spre deosebire de Jean de la Craiova si Sandra, care de pe primul loc au ajuns la duel.

Ioana Ginghina si-a nasit partenerul de la
Ioana Ginghina si-a nasit partenerul de la "Dansez pentru tine"

Sotii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au devenit nasii de cununie ai partenerului Ioanei din emisiunea “Dansez pentru tine”.
 

Andreea Mantea si Daniel Lazar viseaza la finala
Andreea Mantea si Daniel Lazar viseaza la finala "Dansez pentru tine"

Din duel in duel, vom ajunge direct in finala. Cu acest gand se imbarbateaza Andreea Mantea si partenerul ei din ringul de la "Dansez pentru tine".

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.