Pregatirile pentru Oscaruri, pe ultima suta de metri!

Ultima actualizare: 08-05-2012 03:27

Peste doar doua zile, va rasuna gongul de inceput al ceremoniei de la Oscar. In timp ce organizatorii se grabesc sa incheie la timp pregatirile pentru Gala de duminica noapte de la Los Angeles, cinefilii asteapta cu nerabdare deznodamantul competitiei.

 

Regizorii James Cameron si fosta lui sotie, Catherine Bigelow, se lupta pentru cele mai multe Oscaruri, cu filmele lor, "Avatar" si "The Hurt Locker". Ambele au adunat cate noua nominalizari.

La Teatrul Kodak, care gazduieste Oscarurile, pregatirile au intrat in linie dreapta. Vineri dimineata, a fost rulat covorul rosu pe care vor pasi vedetele. Au fost aduse si replicile supradimensionate ale statuetelor aurite, ce vor decora intrarea in arena. Iar la intrare a fost instalata o copertina uriasa, pentru ca in ziua cea mare s-ar putea sa ploua.

Intre timp, jurnalistii au putut arunca o privire la decorul si meniul Balului Guvernatorului, petrecerea de dupa ceremonie.

1.500 de vedete vor trece pe la Balul Guvernatorului, imediat dupa Oscaruri. 900 de chelneri si chelnerite in costume de epoca ii vor servi, iar 250 de bucatari le vor pregati meniul.

Anul acesta, ingredientele principale ale mega-ospatului sunt 45 de kilograme de somon, 544 de kilograme de pui, 23.000 de kilograme de legume, 4.800 de oua si 55 de kilograme de zahar.

Starurile se pregatesc, la randul lor. Pe langa ultimele tuse ale discursului, pentru cei nominalizati, toata lumea trebuie sa isi aleaga o tinuta.

Principalele favorite ale acestei editii sunt "Avatar" si "The Hurt Locker", film pe care, de altfel, il puteti vedea la ProTV in noaptea Oscarurilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO