Pelicula lui Ron Howard, "Ingeri si demoni" a ajuns si in Romania!

15-05-2009 00:00


Tom Hanks

Primul film digital 4k ruleaza incepand de astazi la Cinema Pro si Hollywood Multiplex! Mult asteptatul film al lui Ron Howard, "Ingeri si demoni", vine astfel pe marile ecrane la maximum de rezolutie, pe care o permite tehnologia actuala.

Cele doua cinematografe sunt primele din lume care si-au innoit integral echipamentele pentru ca proiectiile filmelor sa le ofere cinefililor experiente de neuitat.

In urma cu doua saptamani, cinematografele Hollywood Multiplex si CinemaPRO au implementat, in premiera mondiala, cele mai performante tehnologii digitale 4K si 3D.

Daca primul film prezentat in format 3D a fost animatia Coraline, acum ii urmeaza o alta premiera, si anume, un film digital in format 4K. Si nu unul oarecare, ci mult-asteptatul "Ingeri si demoni", de Ron Howard.

Productia "Ingeri si demoni" este continuarea "Codului lui Da Vinci" si se bazeaza tot pe un roman scris de Dan Brown. Incepand de vineri, filmul digital in format 4k poate fi urmarit atat la Cinema Pro, cat si la Hollywood Multiplex.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO