"M-am ingrasat 13 kilograme pentru 30 de milioane de dolari pe care nu le-am mai primit"

28-07-2011 10:29


Joe Pesci

Joe Pesci e un actor tare suparat. A crezut ca va da lovitura cu filmul despre viata celebrului mafiot John Gotti, dar a ramas si gras si cu buza umflata.

Compania Fiore Films este data in judecata de Joe Pesci care acuza ca a fost nevoit sa se ingrase 13 kilograme pentru rol pentru ca mai apoi sa fie concediat. Initial actorul ar fi trebuit sa-l interpreteze pe Angelo Ruggiero, prietenul apropiat al lui Gotti, interpretat de John Travolta. Rolul sau urma sa fie platit cu 30 de milioane de dolari.

Actorul in varsta de 68 de ani sustine ca i s-a retras contractul doar dupa ce a fost pacalit sa declare in public ca este entuziasmat de personajul pe care il va interpreta. Cu toate acestea, producatorii de film sustin ca situatia este invers, actorul incalcalcand intelegerea pentru ca a incercat sa se retraga.

Pesci pretinde ca i s-a oferit mai apoi un rol mai putin important in film pentru o suma mai mica de bani: 1 milion de dolari.

Avocatul actorului sustine ca acesta incepuse deja sa se pregateasca pentru rolul lui Ruggiero si, desi urma o dieta foarte stricta si sanatoasa, a reusit sa se ingrase aproape 15 kilograme pentru a intra si mai bine in pielea personajului sau.

Pesci da in judecata compania de film si le cere minimum 3 milioane de dolari, desi producatorii sustin ca nu sunt constienti de existenta procesului.

Sursa: TMZ.com

Tags: joe pesci,

VIDEO PROTVPLUS.RO