Liviu si Ilaria: Sunt 50% sanse sa castigam duelul la "Dansez pentru tine"


Ultimul update: Marti 08 Mai 2012 03:56
Data publicarii: Marti 17 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Nu au mai simtit pana acum emotiile duelului, insa sunt optimisti si vad doar partea plina a paharului. Liviu si Ilaria spun ca sunt 50% sanse sa ramana in concursul "Dansez pentru tine". Si, ca sa fie siguri ca asa va fi, au trecut la treaba.

 

Liviu si Ilaria s-au straduit sa ramana printre cei mai buni din concurs, insa editia trecuta de ce le-a fost frica n-au scapat. Acum stau ore intregi in sala de repetitie.

"Simtim o mare presiune, tocmai de asta si ieri ne-am ciondanit un pic pentru ca eu m-am implicat foarte tare, nu am crezut la inceput cand am semnat contractul, am zis da e ok, un caz, dar cand ajungi sa-i cunosti familia Ilariei vrei sa faci mai mult, mai ales ca mai sunt doar trei editii. Vrei sa faci si mai mult, sa fii cel mai bun", a declarat Liviu Varciu.

"Muncim mai mult ca saptamanile trecute, dar ma gandesc la ai mei, ma gandesc la tati, si acum mai mult ca niciodata uit de tot ce e greu", a spus, la randul ei, Ilaria.

Iar pentru cele doua minute de dans din emisiune, Liviu si Ilaria repeta poate doua zile impreuna cu coregraful lor.

"Incercam sa ne luptam cu acest fapt, am facut dansul tiganesc, mai avem de montat tango-ul international, la care am ales dansul 'La bamba', originar din Mexic, este destul de greu", a povestit Lilian, coregraful.

Daca vreti ca cei doi sa mearga mai departe si sa va mai incante cu stiluri de dans si personaje inedite ii puteti vota printr-un sms la numarul 1276.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO