Laura Cosoi prezinta cel de-al doilea show la MTV!


Ultimul update: Duminica 15 Aprilie 2012 06:40
Data publicarii: Luni 29 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Laura Cosoi

Din 30 septembrie, prezentatoarea emisiunii “MTV Bailando”, Laura Cosoi va avea parte de o noua provocare din partea postului muzical: in fiecare marti, de la ora 18.00, frumoasa Laura va “interpreta” si rolul de VJ al topului “Hitlist Romania”!


Daca la “MTV Bailando”, Laura ii duce pe telespectatori, in fiecare vineri seara, in fascinanta lume a dansului, din 30 septembrie, noua vedeta MTV va prezenta si topul celor mai difuzate piese din Romania! 

Laura s-a declarat extrem de entuziasmata de cel de-al doilea proiect MTV la care va lua parte, mai ales ca astfel va fi cu siguranta mereu la curent cu cele mai noi hit-uri romanesti si internationale.

“Ma implic intr-un nou proiect MTV, ceea ce poate doar sa ma bucure. M-am regasit in “Hitlist Romania”, piesele din acest top fiind si printre preferintele mele muzicale. Spre deosebire de “MTV Bailando”, la “Hitlist România” nu voi mai avea un interlocutor pe care sa-l “iau la intrebari”, insa sunt sigura ca va iesi bine, iar telespectatorii MTV ma vor putea vedea intr-un nou rol”, a declarat incantata Laura Cosoi.

Sursa: MTV

Laura Cosoi prefera tangoul!
Laura Cosoi danseaza Street Jazz cu Richmond J. Bachia!
Vezi poze cu noua bomba sexy de la MTV
Laura Cosoi danseaza Street Jazz cu Richmond J. Bachia!
Vezi poze cu noua bomba sexy de la MTV
VIDEO PROTVPLUS.RO