Juriul "Dansez pentru tine" spera la un sezon de 10!

Juriu Dansez pentru tine

In a doua jumatate a lui martie, Pro Tv redeschide ringul visurilor pentru al saptelea sezon “Dansez pentru tine”.

Opt vedete isi vor pune in bataia pasilor de dans popularitatea, energia, timpul, sufletul si talentul pentru a schimba in bine vietile unor oameni.

Judecatorii prestatiei lor coregrafice vor fi cinci persoane care si-au castigat prin experienta lor artistica si prin jurizare credibilitatea si respectul telespectatorilor si a concurentilor de pana acum. Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark si Cornel Patrichi isi vor asuma din nou rolul ingrat, dar atat de important de jurati in competitia visurilor de la Pro Tv. Chiar daca uneori comentariile si notele lor starnesc lacrimi si indignare, cei cinci jurati incearca sa nu tina cont de visul, emotia, problemele de sanatate ale concurentilor si sa noteze obiectiv prestatia coregrafica, spectacolul, chimia si evolutia perechilor.
 

Noul sezon “Dansez pentru tine” va aduce si un nou stil de dans, Bollywood, care va veni cu siguranta cu un plus de spectaculozitate, culoare si pitoresc, dar si cu o responsabilitate pentru juriu care va incerca sa puncteze ca si in cazul celorlalte dansuri respectarea caracterului specific.
 

Telespectatorii ar da cu siguranta numai note de 10 spectacolului din ring, insa cel care trebuie sa fie judecatorul nemilos printre sperantele, show-ul si visurile perechilor concurente este juriul care-si propune sa fie mai exigent si mai obiectiv decat pana acum. Cel mai temut membru al juriului, Mihai Petre, are acum, la inceput de sezon cateva sfaturi pentru perechile concurente: “Sa inteleaga fiecare dans in parte, sa inteleaga povestea fiecarui dans, pentru ca numai asa vor putea transpune in miscare specificul fiecarui dans in parte. Este nevoie sa exprime clar, inteligibil prin miscarile lor muzica pe care danseaza si sa creeze imaginea perechii ca tot unitar, sa existe chimie, pentru ca doar atunci vor fi credibili. Pasiune va fi cu siguranta, pentru ca toti vor dansa pentru indeplinirea celui mai important vis al vietii lor. Sa se gandeasca numai la dansul, muzica si partenerul lor, nu la rezultatul pe care il vor obtine, sa nu fie stresati de note, daca e posibil.”, incearca Mihai sa ajute concurentii noului sezon “Dansez pentru tine”.
 

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Mihai Petre are si cateva ponturi pentru concurentii care vor sa obtina o nota de 10 din partea lui: “Sa respecte ritmul, caracterul si miscarile specifice fiecarui dans. Sa creeze o pereche in adevaratul sens al cuvantului si sa faca spectacol pe ringul de dans.”

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
In martie, incepe o noua poveste
In martie, incepe o noua poveste "Dansez pentru tine"

In a doua jumatate a lunii martie, Pro Tv redeschide ringul de la "Dansez pentru tine" pentru al saptelea sezon.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.