Jodi Foster si Mel Gibson au pasit aseara pe covorul rosu de la Cannes

Ultima actualizare: 20-06-2012 18:37

Li s-au alaturat Naomi Campbell si Jean Paul Belmondo, care a fost omagiat pentru indelungata sa cariera cinematografica.

Dupa numeroasele scandaluri din viata privata, Mel Gibson si-a pus toate sperantele in rolul din "The Beaver". Iar criticii spun ca a reusit una dintre cele mai bune interpretari din cariera. Personajul lui sufera de o depresie severa si isi inventeaza un alter-ego - un castor de plus care vorbeste in locul sau.

Desi a insotit-o pe Jodie Foster pe covorul rosu, Mel Gibson a preferat sa o lase doar pe ea sa vorbeasca la conferinta de presa. Actrita, care a semnat si regia filmului, a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Un alt film indelung asteptat pe Croazeta este "Restless", un film despre adolescenta si moarte, semnat de Gus Van Sant, care a mai regizat si "Good Will Hunting" si "Milk".

Henry Hopper, fiul in varsta de 20 de ani al regretatului Dennis Hopper, joaca rolul unui orfan care se distreaza mergand la inmormantari si discutand cu fantoma unui pilot japonez din Al Doilea Razboi Mondial. Van Sant isi descrie filmul drept o altfel de poveste de dragoste.

Astazi are premiera la Cannes si pe marile ecrane din Franta - "La Conquete", un film despre Nicolas Sarkozy. Actiunea acopera cei cinci ani in care Sarkozy a devenit, din ministru de interne, presedinte. Pelicula urmareste si relatia dintre el si Cecilia, de care s-a despartit la scurt timp dupa ce a devenit sef de stat.

Festivalul de la Cannes se incheie pe 22 mai, cand vor fi anuntati si castigatorii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO