Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, colegi din nou la Acasa


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 06:42
Data publicarii: Luni 10 Mai 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Ioana Ginghina

Ioana si Alexandru vor juca impreuna in cel mai nou proiect MediaPro Pictures ce va fi difuzat, din aceasta toamna, ACASA.

 

La filmarile din Turcia, de la Bodrum, Ioana si Alexandru au plecat impreuna cu fiica lor, Ruxandra, si au imbinat munca si relaxarea. ”Eu inca nu am inceput filmarile, am venit in Turcia alaturi de Ioana si Ruxandra doar pentru relaxare. Si sa o sustin pe sotia mea care in acest proiect va interpreta un rol dificil. Cat despre rolul meu nu pot spune inca prea multe decat ca voi juca un personaj alunecos”, spune Alexandru.


In timp ce Alexandru si Ruxandra se relaxeaza la piscina, Ioana munceste alaturi de Marin Moraru, Radu Valcan, Madalina Draghici si Diana Dumitrescu pe platourile de filmare de la Bodrum. “Din toamna, in povestea de dragoste dintre un arab si o romanca ce va fi difuzata, ACASA, voi juca un personaj exotic, o femeie de origine musulmana, supusa traditiilor. Inca ma adaptez cu personajul meu care este unul complex si destul de greu de jucat”, marturiseste Ioana.


Pe langa zilele de filmare, Ioana si Alexandru se bucura si de orele petrecute in compania fiicei lor. “Alexandru sta mai mult cu Ruxi pentru ca el este aici in vacanta. In momentele libere ne jucam toti trei la piscina hotelului, Ruxandrei ii place foarte mult apa. La Bodrum atmosfera este minunata iar faptul ca sotul si fiica mea sunt langa mine imi transforma zilele de munca intr-o minivacanta”, spune Ioana Ginghina.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol pot fi urmariti, din aceasta toamna, in cel mai exotic proiect MediaPro Pictures pentru Acasa, o poveste de dragoste imposibila intre un arab si o romanca.


 

Sursa: ACASA TV

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina si-au dus fetita in Austria
CSID: Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol mananca sanatos
Ioana Ginghina si-a nasit partenerul de la
CSID: Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol mananca sanatos
Ioana Ginghina si-a nasit partenerul de la
VIDEO PROTVPLUS.RO