Eva Longoria, asteptata de cei 60 de locuitori din catunul de unde se trage

Ultima actualizare: 21-10-2012 19:41
Eva Longoria

Eva e hotarata sa isi cunoasca stramosii! A aflat ca se trage din catunul Longoria din Spania si vrea sa mearga acolo ca sa traiasca emotiile arborelui genealogic.

In Longoria, un catun din provincia Asturia, din nordul Spaniei nu mai sunt acum decat 24 de case. 60 de locuitori, cu o medie de varsta de 70 de ani, mai stau acolo.

Unul dintre stramosii Evei a fost printre cei care a parasit localitatea in 1603, tocmai pentru a gasi o viata mai buna in America. Asa s-a scris norocul stra-stra-stra-stra-stra-stranepoatei sale, devenita vedeta.

Eva Longoria a anuntat ca, in noiembrie, familia sa e hotarata sa plece in cautarea radacinilor. Comuna de care apartine satul Longoria, Belmonte de Miranda, e deja in fierbere. Primarul vrea sa dea o receptie, sa o faca pe Eva "ambasadoare a satului in lume" si sa ii dea si o medalie.

"Stramosulul ei, Lorenzo Suarez de Longoria, a luat numele de Longoria cand a parasit satul, asa cum o faceau emigrantii pe timpuri. Acum exista multi Longoria mai ales in Mexic si in New Mexico, asa cum este cazul familiei Evei", a explicat primarul.

In catunul Longoria inca mai exista o casa, considerata "cea mai frumoasa si cea mai veche, cu efigia unui leu", in care traieste de 30 de ani un cuplu de pensionari, potrivit cotidianului El Mundo.

Eva Longoria, cam goala, in prima sedinta foto comerciala cu sotul!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO