Diana Dumitrescu si Ducu Ion - nunta ca-n povesti!

Nunta Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu, interpreta Polixeniei din serialul de epoca “Aniela”, care va debuta din toamna Acasa Tv, s-a casatorit, sambata, religios cu Ducu Ion si a avut parte de nunta pe care a visat-o, una ca in povesti.

Vedeta a ajuns in jurul orei 19:00 la Biserica Alba din Bucuresti, la bratul tatalui ei, si a intrat pe un covor de petale albe de hortensii, care au fost imprastiate pe covorul rosu de mezinii familiei.

In zilele dinaintea nuntii, Ducu a fost cea mai dulce si tandra persoana. Ii multumesc din suflet ca a facut ca visul meu sa devina realitate. Stiu ca si el este la fel de fericit ca si mine si speram ca drumul pe care am pornit sa fie frumos si plin de surprize placute ca si pana acum. In biserica am tremurat amandoi de emotie, ne-am zambit, ne-am strans de mana si totul a decurs exact cum ne doream.
Diana Dumitrescu
In fata altarului, Ducu si-a vazut pentru prima oara sotia imbracata in rochie de mireasa, o creatie Max Chaoul achizitionata de la Cannes, o tinuta a carei trena depasea cinci metri lungime. Pe tot parcursul slujbei, emotiile celor doi au fost sporite de corul bisericii care a creat o atmosfera de sarbatoare.

“La inceput am fost emotionat, dar in momentul in care Diana a intrat si privirile noastre s-au intalnit am stiut ca totul va iesi perfect. Diana este femeia alaturi de care vreau sa imi petrec tot restul vietii”, declara Ducu.

Nasii, Ioana si Cosmin Ion (fratele lui Ducu) au fost alaturi de cei doi iar la finalul ceremoniei, Diana si Ducu au plecat de la biserica intr-o limuzina neagra pe care scria “Just Married” (Proaspat casatoriti).

Citește și
Adriana Popa si botinele
Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in "Aniela"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Petrecerea a avut loc pe malul lacului de la Buftea, in Studiurile MediaPro, unde a fost amenajat un cort superb, alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe si aripi de inger, astfel ca invitatii au avut sentimentul ca au pasit intr-un colt de Rai, tema petrecerii fiind Heaven.

De bunul mers al intregului eveniment s-au ocupat companiile “L!VE”, divizia de evenimente a MediaPro Pictures si “Gorgeous, wedding planner”, condusa de Raluca Rasadean.

“Pentru ca nunta sa fie unicat, am lucrat cu o echipa de profesionisti, cei mai potriviti pentru ceea ce aveam de facut, printre care Dan Tita (scenografie), Florin Costache (director de imagine). Ne-am gandit si am imbunatatit conceptul Heaven timp de trei luni, am ajuns la o forma in care atat noi cat si invitatii ne-am putut bucura de o nunta de vis”, declara Raluca Rasadean.

Printre cei peste 300 de invitati s-au numarat Carmen Tanase, Gheorghe Visu, Stela Popescu, Florina Cercel, Vladimir Gaitan, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, Denis Stefan si sotia lui, Iuliana, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina, Gheorghe Dinica si Marin Moraru impreuna cu sotiile lor, Adela Popescu si Marius Kalmar, Roxana Ciuhulescu si sotul ei, Razvan Fodor si iubita lui, Irina, Ioan Isaiu si sotia lui, Nicoleta, regizorul Iura Luncasu si sotia lui, Alina, Mihai Petre si sotia lui, Elwira.

Primul dans al mirilor a fost pe piesa favorita a cuplului, “Can’t Take My Eyes Out of You” si dupa cativa pasi alaturi de sotul ei, Diana a vrut sa isi impartaseasca bucuria cu toti invitatii si i-a poftit pe toti in ringul de dans. Atmosfera a fost intretinuta de trupa Juke Box care a interpretat live cover-uri internationale.

Cel mai stralucitor moment al serii a fost cel al artificiilor care au durat zece minute si au luminat cerul deasupra orasului Buftea, locul unde Diana si Ducu s-au cunoscut si s-au indragostit. Diana nu s-a lasat furata, ea nu a vrut sa piarda niciun moment important din petrecere, astfel sa se bucure la maximum de ceea ce a numit “cea mai frumoasa zi din viata ei”.

Alaturi de prieteni si de familie, Diana si Ducu Ion s-au distrat pana la rasaritul soarelui.

Imagini in exclusivitate de la nunta celor doi vor putea fi vazute luni, 24 august, de la ora 22.00, in cadrul emisiunii “Povestiri de noapte”, Acasa Tv.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Diana Dumitrescu s-a maritat! VEZI FOTO
Diana Dumitrescu s-a maritat! VEZI FOTO

Diana Dumitrescu, actrita din serialul de epoca “Aniela”, care va fi difuzat ACASA din aceasta toamna, s-a cununat civil sambata cu logodnicul ei, Ducu Ion, producatorul serialului de comedie “State de Romania”.

Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in
Adela Popescu si Diana Dumitrescu poarta botine de la 1900, in "Aniela"

Adela si Diana s-au declarat indragostite de modelul special al botinelor si vor sa poarte incaltari la fel si in afara platourilor de filmare.

Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, roluri negative in telenovela Aniela
Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, roluri negative in telenovela Aniela

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu si Emil Mandanac vor fi antagonistii primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela”, o productie marca Promance, care va fi difuzat din toamna ACASA.

Recomandări
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO
Atac ucrainean asupra civililor în Rusia. Bilanțul morților | VIDEO

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local sâmbătă dimineaţa, notează AFP.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.