Catalin Botezatu: "Am un copil de 20 de ani!"

Ultima actualizare: 13-10-2012 03:30

Am un copil de 20 de ani, pe care il ajut din umbra." Este declaratia surprinzatoare facuta de Catalin Botezatu intr-o editie speciala a emisiunii Happy Hour, difuzata sambata.


"Copilul nu stie ca eu ii sunt tata si asa vreau sa ramana", a adaugat creatorul de moda. Catalin Botezatu a spus apasat ca este prima si ultima oara cand accepta sa deschida acest subiect. Dar nu a ezitat sa aminteasca alte picanterii din trecutul sau tumultuos.

"A fost o iubire din tinerete", povesteste cu nostalgie usor retinuta creatorul de moda, ajuns acum la 42 de ani. Cert este ca paternitatea copilului a fost confirmata printr-un test genetic. Cu ani in urma, a fost dus la frizerie si un fir de par a confirmat ipoteza: tatal este Catalin Botezatu!

Tanarul de 20 de ani traieste chiar in anturajul lui. Fara sa stie insa ca tocmai Catalin Botezatu ii este tata. Mama este casatorita, iar Catalin nu vrea sa strice linistea unei familii. Cert este ca, singur cu sine, spera ca intr-o zi sa i se spuna "tata".

Intre timp, vedeta nu uita ca orice renume, inclusiv al lui, are in spate si o poveste picanta. Chiar daca porneste de la o simpla sugestie. Dupa ani de insinuari facute de zeci de ziare, Botezatu nu se desconspira nici astazi. Despre orientarea sa intima, oricine e liber sa creada ce vrea.

In luna mai, o data pe saptamana, sambata, Happylica va primi un singur invitat, care va sta fata in fata cu Catalin Maruta si Carmen Harra. Nu pierde editiile speciale Happy Hour!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO