Aruncati ochii pe meniul vedetelor la "Globurile de Aur"
Agitatia a pus stapanire pe o mica armata de bucatari; cu totii numara zilele ramase pana la decernarea Globurilor de Aur. La Hollywood, papilele gustative sunt deosebit de fine asa ca meniul care va sta pe mese a fost ales cu mare atentie.
Preparatele au nume pretentioase si arome rafinate, insa putine calorii sa nu-i ingrase pe castigatori si sa nu le pice greu celor care rateaza premiul.
Bucatarul sef, un adevarat veteran al premiilor, ales pentru a patra oara in functie, supervizeaza o armata de peste 100 de oameni care trebuie sa prepare mai mult de 1300 de portii.
Meniul din acest an are si o tematica, iar ea este "California". Majoritatea ingredientelor provin din acest stat insorit, fie ca vorbim de vinete, mandarine sau fructe de mare.
Primul fel este compus din rulouri de vinete cu busuioc si mozzarella proaspata. Sunt asezate pe rosii la gratar, marinate in vin, langa o salata de rucola si ridichi frantuzesti. Totul servit cu ulei de masline si piper.
Desertul...un plic din ciocolata alba, aminteste de mult-ravnitele plicuri cu numele castigatorilor si este umplut cu crema de lamai verzi si garnisit cu lichior fin de portocale.
Dintre ingredientele festinului de duminica n-au fost importate decat cele 1.000 de sticle de sampanie.