Andreea Mantea: Nu-mi imaginam o viata intreaga alaturi de Andrei!

Ultima actualizare: 08-05-2012 19:04

Cu toate ca in presa se vorbeste despre o eventuala impacare intre Andreea Mantea si fostul ei iubit, Andrei Tardea, povestea lor de iubire s-a terminat pentru totdeauna. A spus-o chiar Andreea, la Happy Hour.


De cateva zile, Andrei Tardea declara sus si tare fiecarui ziarist pe care il intalneste ca viseaza la impacarea cu fosta sa iubita, Andreea Mantea. Aceasta e insa de neinduplecat. Din punctul ei de vedere, relatia s-a sfarsit!

La Happy Hour, Andreea a marturisit ca, la un moment dat, pe parcursul relatiei, si-a dat seama ca nu-si poate imagina o viata intreaga alaturi de Tardea.

Daca dragoste nu e, nimic nu e! Si se pare ca intre Andreea si Andrei, de la un anumit punct, n-a mai fost dragoste. Cel putin nu ca la inceput, a marturisit Andreea.

Iubirea dintre Andreea Mantea si Andrei Tardea a durat un an si jumatate. Cei doi s-au cunoscut pe vremea cand Tardea era casatorit cu modelul Alexandra Badescu. Indragostit lulea, Tardea si-a parasit sotia insarcinata in sapte luni pentru Andreea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO